Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FotoMatka

Kto chętny na sesje noworodkową i dziecięcą

Polecane posty

Gość FotoMatka

Witam, Zapraszamy wszystkie maluszki (male i wieksze ;-) ) na profesjonalne sesje zdjeciowe z wykorzystaniem przeroznych rekwizytow. Cena - 150 zl - obejmuje 20 cyfrowo obrobionych zdjec na plycie CD oraz 5 zdjec 13x18 w cenie. Możliwość innych indywidualnie skomponowanych pakietów oraz zamówienia fotoksiążki. Czas sesji ok 2 godz. - tel. 888 555 730

Gość gość
Ja ostatnio za jedno zdjęcie pozowane z dzieckiem zapłaciłam 30 zł a tu 150 za 20 fotek? Dobra oferta ;)

Gość Zdjeciadzieciecia
Śląs i czesc Malopolski. Ja jestem z Bierunia wiec najblizej okolice Tychy Katowice Oswiecim Bielsko :)

Gość FotoMatka
Zle podpisalam poprzedni wpis - zdjeciadzieciecia.pl to moja stronka :)

Gość Martynaxx
Narodziny nowego członka rodziny to zawsze wydarzenie doniosłe i ważne. Każdą chwilę po przyjściu dziecka na świat chcielibyśmy zachować na długo. Jest to możliwe dzięki fotografii. Na zdjęciach zatrzymuje się czas i dzięki temu, możemy do pięknego okresu życia maluszka wrócić zawsze, gdy mamy na to ochotę i czas. Warto zdecydować się na profesjonalną sesje. http://drnews.kolobrzeg.pl/o-czym-nalezy-pami etac-organizujac-sesje-niemowleca/