Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, widziałam kolegę z inną dziewczyną...

Polecane posty

Gość gość

Mam w klasie kolegę, w którym się zakochałam i na odwrót. Przed chwilą wyszłam z psem i zauważyłam jakiegoś chłopaka z inną dziewczyną. Śmiali się, gadali. Wyglądał tak samo, jak mój kolega - z tyłu, nie widziałam twarzy. Szli z psem, nie znam tej dziewczyny. Kolega mieszka daleko ode mnie, oboje mamy po 14 lat, więc nie wiem czy jego mama pozwoliłaby mu szlajać się daleko o tej godzinie(biorąc pod uwagę fakt, że podobno jest rygorystyczna w sumie wątpię, ale...)Czy możliwe, że to był on? Co mam z tym zrobić? Jestem załamana :( proszę o poważne odpowiedzi.

To straszne :o wiem co powinnas zrobic,przebrac sie za krzak i podążać za nim,zaopatrz sie w dobra lornetke i noktowizor. A tak poważnie: boże dziewczynko nawet jak to był on to co z tego? Ma prawo robic co chce,wyluzuj.Jak ci tak bardzo zalezy na nim ( w co wątpie ) zrób cos by na Ciebie zwrócił uwage.Jak nie wiesz jak chętnie podpowiem:D

Gość gość
Jak miałam 14 lat to się jeszcze bawilam Lalka Barbie

Gość gość
zrób mu loda albo daj się w*****ać :o znam to forum na wylot, dobranoc

Oj kolego wyżej,tak chamsko do 14 latki,przez Ciebie wpadnie w czarna rozpacz,nie ładnie:D Dziewczynko wyżej i jak? Przebierasz sie za ten krzak?

Gość gość
zostaniesz raperem :D

Gość gość
14 lat ja p*******e

Że ja raperem? :D Hmmm postaram sie :D Zaczynam: Mówie do 14 latki,masz niedojrzałe przydatki.Skończ sie oglądać za chłopakami,zajmij sie lekcjami.Małe dziewczynki co bawią sie penisami,kończą z duzymi brzuchami. Kurde :P Mysle,ze narodził sie hit :D