Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przyjaciolka udaje ze jest szczesliwa w zwiazku a ja wiem ze tak nie jest

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja przyjaciolke znam od podstawowki. Miala wielu adoratorow, byla na wielu randkach i w wielu zwiazkach. Kazdy z jej facetow okazywal sie dupkiem, alkoholikiem, roochaczem albo zonatym chamem. Od niedawna znow jest w zwiazku z pewnym facetem po 30. Podobno jest bezdzietnym kawalerem a z tego co niedawno sie dowiedzialam nie uprawial rowniez seksu. Zawsze uwazylysmy, ze jesli facet nie uprawial seksu w takim wieku to znaczy, ze cos z nim nie tak. Gdy pytam sie czy jest szczesliwa zawsze odpowiada, ze tak. Wg mnie klamie bo przeciez jak mozna byc szczesliwym z kims takim. Jak ja uwolnic z tego toksycznego zwiazku z starym prawiczkiem? Zapomnialam napisac, ze moja kolezanka ma tylko 26 lat. Prosze o porady.

Gość Schabikówna
Wiesz, niektóre osoby dopiero po jakimś czasie stwierdzają że ta osoba nie jest dla niej. Wydaje mi się, że jako przyjaciółka nie powinnaś ingerować w uczucie między nimi. Póki co są ze sobą, może nie są dla siebie stworzeni i nie jest to coś poważnego. Ingerencja może tu tylko pogorszyć twoje relacje z przyjaciółką. A jeśli na prawdę uważasz, że jest beznadziejny to poczekaj. Raczej gdy jest się ''zakochanym'' w kimś to ciężko przemówić osobie do zdrowego rozsądku.