Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oskar95

Pomocy zbieram na pieska sznaucera

Polecane posty

Witam.Raczej nie powinienem tu zaglądać bo to forum dla kobiet ale łapię się wszystkiego.Trochę głupio mi tak pisać i kogoś prosić no ale cóż czasami warto spróbować ludzi dobrej woli nie brakuje sam nie raz komuś pomogłem jak byłem w stanie może akurat ktoś mnie wesprze. Zbieram pieniądze na pieska (sznaucera). W tym roku na początku stycznia odszedł nasz kochany Rafciu (sznaucer miniaturowy) miał 13 lat strasznie to przeżyliśmy.Towarzyszył nam od najmłodszych lat zawsze w domu było go pełno nie było tak pusto i smutno jak jest teraz. Mieszkamy sami z babcią (ja i siostra) obecnie pracuje za około 1200zł miesięcznie nie stać mnie na kupno psa z wypłaty okładać też nie ma za bardzo z czego(jest pełno wydatków,pomagam w domu coś kupię,dołożę się do opłat,,spłaty kredytów-nie wiele zostaję :/ Stąd prośba jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc finansowo w jaki kol wiek sposób będę wdzięczny a może ma ktoś kogoś znajomego co ma hodowlę sznaucerów i mógłby mi po prostu załatwić maluszka z rodowodem , jestem z dolnego śląska (boję się kupować psa bez rodowodu,boję się że będzie bardziej chorował miał jakieś wady genetyczne jak to jest u mieszańców a tego bym nie chciał ) Bardzo ale to bardzo proszę o pomoc każda złotówka zbliża mnie do kupna ukochanego psiaka którego tak bardzo nam brakuje. kontakt do mnie : e-mail: oskarkrasniewski@gmail.com tel: 726113521

Co za gadanie,ze pies bez rodowodu gorszy! Jakbys naprawde chciał psa,to bys sie nie patrzył na pochodzenie.Adoptuj ze schroniska.Proste.I myslisz,ze ktos serio uwierzy,ze na pieska zbierasz? Chociaz... naiwnych i głupich na tym świecie nie brak,fakt.