Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się nad ciekawym dodatkiem na weselu

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Nadchodzi wielka chwila w moim życiu- ślub... a po nim oczywiście wesele. Zastanawiamy się z moim przyszłym mężem nad jakimiś ciekawymi dodatkami/urozmaiceniami tego wiekopomnego przyjęcia. Poszukuję na forach internetowych właśnie pomysłów w tej kwestii.. No i chodzi o to by cała zabawa była możliwa do zrealizowania na przyjęciu weselnym pod Kaliszem... Czy macie może jakieś pomysły, na to co ciekawego można by wprowadzić?

Gość SZACHISTA 24 LATA
Turniej szachowy dla gości. Dla zwycięzcy taniec z panną młodą.

Gość gość
Ja miałam wesele ponad rok temu: zdecydowaliśmy się na barmana wynajętego na całą noc, jeśli chodzi o takie atrakcje- oraz mieliśmy przebieraną sesję zdjęciową z rodziną i znajomymi, tak na zabawnie. Jest wiele różnych możliwości ponadto: wynajęty barman właśnie, fontanna czekoladowa, fontanna alkoholowa, fotobudka, balony wypełnione zadaniami. Możecie również zastanowić się nad jakimiś niestandardowymi zabawami o północy albo najęciem fajnego wodzireja, orkiestra/ DJ- to wszystko zależy od tego w jakim stylu chcecie mieć wesele również ;)

Gość gość
Mi się np. podoba pomysł z tą fotobudką :)

Gość gość
Myśmy mieli fotobudkę na swoim weselu! Najbliżsi znajomi tam pół nocy przesiedzieli, robiąc zdjęcia...hahahaha...

Gość gość
No i szachy w sumie są niestandardowe. Ale powiedzmy sobie szczerze: jak nudne wesele musiałoby być, aby grać w szachy. Dzięki wielkie ale my poszukujemy czegoś innego zupełnie, w drugą stronę raczej: jakiś ciekawych dodatków, inspiracji do fajnej zabawy, może coś dla dzieci nawet.

Gość gość
Jak chcesz mieć coś dla dzieci to najlepsza będzie fontanna czekoladowa... A i dorosły niejeden się załapie, gwarantuję!

Gość gość
Albo dla dorosłych alkoholowa fontanna :D

Gość gość
Oboje z mężem mówimy sobie, że fontanna czekoladowa i fotobudka wydają się być całkiem fajnymi pomysłami.Przed chwilą jeszcze dyskutowaliśmy nad tym czy będzie to pasowało do naszej koncepcji całego przyjęcia. I o ile pomysł na temat fontanny czekoladowej, faktycznie skierowany jest do dzieci, to fotobudka- może wywołać sporą furorę nawet u dorosłych :D

Gość gość
Aaaa i jeszcze pytanie czy orientujecie się w kwestii firmy świadczących tego typu usługi w moich okolicach? (Kalisz)

Gość gość
Najlepiej jak wynajmiesz od kogoś z polecenia, bo najprawdopodobniej te znalezione w google, będą straszliwie drogie

Gość gość
Dlatego pytam...

Gość gość
Mam pewną myśl w głowie, przypominam sobie, że znajomi na 18 córki zamawiali jakieś fontanny tego typu u jakiejś Pani o nazwisku Rymarz... oni są z okolic właśnie Ostrowa Wlkp., Kalisza...

Gość gość
Tak. Ta Pani nazywa się Maria Rymarz.

Gość gość
Fotobudka to fajna opcja. Wyobraź sobie jak Twoi znajomi "wskakują" tam co jakiś czas- i tym sposobem wszyscy mają pamiątkę z wesela. Ja uważam że rewelacja.. Ponadto bardzo popularny jest również barman na weselu, który tam żongluje sobie butelkami. Jak coś jeszcze wymyślę to podrzucę pomysł

Gość gość
A macie jakieś namiary na tą Panią?? :)

Gość gość
Z tego co się orientuję, najprościej skontaktować się z Panią Marią telefonicznie.

Gość gość
Ma masz ten numer telefonu gdzieś zapisany, a jeśli masz to czy mogłabyś podać? No przyznam, że zależy mi na czasie... A numer telefonu (skoro ta Pani i tak prowadzi swoją firmę) jest podany w kontaktach dla wiadomości publicznej najprawdopodobniej... Więc jeśli możesz to podeślij mi jakiś namiar ;)

Gość gość
Numer telefonu: 500010188- Maria Rymarz- proszę bardzo. Jeśli tak jak mówisz mieszkasz w okolicach Kalisza czy tam Ostrowa Wielkopolskiego to wydaje mi się, że ta Pani może Ci pomóc jeśli chodzi o atrakcje weselne. Zresztą, sama musisz popytać.

Gość gość
Już postanowiliśmy z mężem (przyszłym), że musimy jakoś zdobyć fotobudkę na nasze wesele. Skoro już wiem, gdzie mogę znaleźć ją i wypożyczyć. To trzeba jeszcze zadzwonić i zapytać. Zastanawiam się ile może takie wypożyczenie budki fotograficznej kosztować..? Ale najpewniej będzie jak zadzwonię i zapytam w temacie, oraz może zejdziemy na temat innych atrakcji weselnych oferowanych przez Rymarz Wesela- tak się najprawdopodobniej firma nazywa bo sprawdzałam. Pozdrawiam

Gość DominikaW89
Jeśli chodzi o fotobudkę to polecam www.sesjaparty.pl Goście mają świetną zabawę i otrzymują pamiątkę w postaci zdjęcia, a Młodzi dodatkowo mają foto księgę gości. Coś na prawdę unikatowego. Sprawdźcie ich ofertę. Można się z nimi dogadać.

Gość nacia33
Moja kuzynka na weselu miała pokaz sztuczek piłkarskich Dawida Krzyżowskiego. Bardzo mi się podobało jak i zarówno gościom. Sztuczki były na prawdę niesamowite. Całość wyglądała super. Polecam http://kojakfree.com