Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie czuję, aby dziewczyna faktycznie chciała się ze mną umówić :(

Polecane posty

Gość gość

Niby jesteśmy wstępnie umówieni, ale nie czuję, aby jej zależało tak jak wczoraj. Dziewczyna jest po związku, cierpiała z powodu rozstania itp. Ostatnio sugerowała mi co jest jej fantazją podsyłając mi tekst z jej książki, który był najpierw o gang bangu :/ a potem dokładny opis stosunku jakiejś pary. Zszokowało mnie to co wyczynia. Nie to, że jestem jakiś katol, którego to burzy, ale tu chodzi o to, dlaczego na, jakby nie patrzeć poczatku znajomości, kiedy się jeszcze nie widzieliśmy w realu, podsyła mi takie rzeczy? Byłem pewny, że mnie sprawdza albo wręcz nabija i zakończyłem wczoraj rozmowę trochę poddenerwowany. Niby pisała, że to w żartach, ale ja wiem, że się tylko wykręcała. Liczyłem na poznanie fajnej dziewczyny, a zastałem dziewczynę, która chce pewnie tylko się walić. :/ Co mogę teraz zrobić, aby nie zniszczyć tej znajomości?

Gość gość
mmm tez lubie trzepac broche do gb-gow. mam adhd, lubie jak sie duzo dzieje na ekranie :D

Gość gość
Jakby ktoś normalny odpowiedział na temat w przeciągu kilku godzin to by było miło.

Gość gość
ona ma umysł szympansicy,moze oszalała z braku seksu albo zawsze była durnowata dlatego tamten ją rzucił,odpuść sobie wg mnie,tzn poznaj jak chcesz ale zebys nie miał wielkich wyobrazeń

Gość gość
znam taką która jest tak zdesperowana i spragniona ze może być każdy tylko żeby przeleciał,potem płacze i tak w kółko

Gość gość
@ gość dziś Widzę, że jest walnięta po tym co wyczynia, ale sam jestem samotny i potrzebuję jakiejś bliskości z dziewczyną. Do tego prawiczek. Kurna, zabijcie mnie.

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Jak ktoś jest całe życie samotny to mu to raczej nie przeszkadza. :( Wbrew pozorom jest dość inteligentna, a to że nieokrzesana to już inna sprawa.

Kurczę, to nie wiem. Staram się nie być desperatem, a niektórych znajomości unikam jako destrukcyjnych, nawet kosztem samotności.