Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość
Daj jej czasu spokojnie ja tez tak miałem troske podobnie. Moja obezna zona wcesni przedemna miała 2 partnerow i sie znimi bzykała i trzepała penisa. Napoczatku jak mi powiedziała była lipa ale teraz jest ok. Zrozumiałem ze to było normalne. Opisała jak w aucie sie znim bzykala i wogule. Teraz jest ok cuje sie ze to jednak ja jestem godnym samcem boto ja ja juz 10 bzykam niektoiny ize toja jestem samcem jej. Nawet mi mowi ze jest super zemna. Takwiec dajczasu. Aze sie bzykała to co wtym dziwnego?

Gość gość
różni się kolorem i smrodem, a także niechęcią do pracy. za to chętnie posunie białą dupę

Gość gość
Powieś się na gumce od gaci, będzie debila mniej.

Gość gość
Tak na marginesie to jaka kazdy z nas ma pewnosc ze matka nie miala przygody za mlodu z czarnym, azjata itd?

Gość gość
Małpa to małpa. Nic nie robi tylko myśli I ******iu. Jak nie zrobimy z nimi porządku to zniszczą naszą cywilizację. A powinniśmy najpierw posprzątać na swoim podwórku. Czyli kobieta nie pytana nie odzywa się. Tak jak as naszych dziadów było. Po łokcie w garach a jak się dalej nudzi to wont do stajni g****a od krowy wyrzucić.

Gość gość
Ale go qrwa nagadała.:D Że fajny jesteś. Hahaha...... Pewnie przy tym po głowie jeszcze cię głaszcze.

Gość gość
Kobieta nie jest niewolnikiem. Maja takie sama prawa jak facet czy to sie komus podoba czy nie a jak nie to pod sejm.

Gość gość
Co za różnica, czarny czy biały, każdemu facetowi zależy na tym żeby poru/chać. A piz|da nie jest z mydła, nie wymydli się 😴

Gość gość
Przesadzasz, przecież cię nie zdradziła. Każdy musi przeżyć jakaś przygodę. To ty jesteś dziwką a nie ona. Ja wale jeżeli masz z tym taki problem to ja zostaw a nie rób jej pretensji

Gość gość
Bo taka jest prawda, że babę to trzeba krótko za pysk żeby się w d***e nie poprzewracało. A te wszystkie co piszą o jakichś prawach i rasizmie pewnie same by chętnie czarnemu nadstawiły.

Gość gość
Pewnie bo napewno nie takiemu prostakowi jak Ty.

Gość gość
To wypiertalać z Pl.!!!!!! Fajnie się korzysta z czegoś na co się nie pracowało. Jak takie równouprawnienie to do kostki układania wypad albo do lania asfaltu. Głupie krowy!!!!!

Gość gość
Brzydzę się dziwkami które dają kolorowym. Puste szmaty.

Gość gość
Sam jestes pusty za takie wypowiedzi. Moze twoja matka tez spala z czarnym.

Gość gość
rzygać mi się chce jak to czytam, że białe pustaki dają czarnym :(

Gość gość
co za rasistowskie chamstwo! matko kochana.... brzydzę się toba

Gość gość
hahaha :) żałość!! :)

Gość fuckthatshit
Jestem Amerykańskim Polakiem wychowany w Miami i też mi się chce bełtać jak o tym słyszę. Nigdy nie wezmę za żonę taką Polkę, która się z niggusynem ruchała.