Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w polsce nic nie mówi się o znieczuleniu przy cesarce i

Polecane posty

Gość gość

o tym jakie może śmiertelne skutki nieść dla matki i dziecka? Dlaczego nie proponują cesarki bez znieczulenia? Matka powinna mieć wybór!

Gość gość
Lecz się. Jak jesteś taki chojrak, to daj sobie chociaż rękę przeciąć i nie drgnij.

Gość gość
Poprzednie tematy umarły? Ile jeszcze ich założysz?

Gość gość
Nie proponuja cc bez znieczulenia, bo jest to niezgodne ze sztuka lekarska.moze miec tragiczne konsekwencje dla kobiety.nawet, jesli udaloby sie unieruchomic ja tak, zeby nie drgnela, to moze u niej nastapic na skutek szoku uszkodzenie mozgu, a nawet smierc.przed kazda operacja, nie tylko przed cesarka anestezjolog przeprowadza rozmowe z pacjentem i informuje go, jakie moga byc skutki uboczne znieczulenia, lacznie ze zgonem.pacjent podpisuje swiadomie zgode na zabieg i znieczulenie.lekarz to nie rzeznik i zaden nie zdecyduje sie na operacje bez znieczulenia.

Gość gość
Jak to nie informują? Oczywiscie że informują. Rodziłam naturalnie,dostalam znieczulenie ale nie zadzialalo. Informowali mnie o ryzyku jakie może wystąpić. A cc sobie bez znieczulenia nie wyobrażam. Wystarczy że krocze nacinali i szyli mi na żywca.

Gość gość
Idź sobie wytnij wyrostek bez znieczulenia, powodzenia!

Gość gość
Wszystko masz dobrze z głową?!? Myślisz, że ktoś będzie ci kroił bebechy na żywo a ty się mu będziesz ciskać po stole operacyjnym?!? Idiotka