Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle czuje niepokój i sie zamartwiam o przyszłość macie podobnie?

Polecane posty

Gość gość

Np. martwie się o mój związek czy przetrwa, o swoje studia czy dam radę, o staż czy sie dostanę i wiele innych... Czasem rano budzę się z lękiem chociaż mam wakacje... macie podobnie?

Gość gość
to zależy ci się śni coś niepokojącego i ciągle powtarzającego , jeśli nie to tylko zwykła nerwica

Gość gość
Tez tak mam bo wychowywalam sie w rodzinie alkoholowej i nigdy nie czulam sie bezpieczna. Zawsze w glowie najczarniejsze scenariusze, nie umiem sie cieszyc. ;/

Gość gość
I ja tak mam... zupelnie jakbyś pisala o mnie... chyba wybiorę się do psychiatry, bo te lęki mnie wykończą...

Gość gość
ja nie ciągle, tylko jak mam jakies dziwne bóle kości, nie chce kolejnej choroby, nie zdzierze, jestem człowiekiem z ADHD i muszacym być w ruchu, sporty spacery cokolwiek, a jak mi się przypaleta młodzieńcze rzs czy coś takiego to będzie to dla mnie gehenna. nie mogę spać w nocy przez bóle nadgarstków, kosci, stawów. boję się że zaspie rano albo że nie podobam pokladanym we mnie nadzieja. ale po kilku dniach mi to przejdzie. zawsze jest strach przed czymś nowym w zyciu.

Gość gość
podolam nadziejom. nadgarstek mi szwankuje

Gość gość
Nozofobia - paniczny lęk przed zachorowaniem (ogólnie) cancerofobia - strach przed zachorowaniem na raka Hipochondria (zaburzenie hipochondryczne) - zaburzenie somatoformiczne, którego dominującą cechą jest stałe nieuzasadnione przekonanie o istnieniu przynajmniej jednej poważnej, postępującej choroby somatycznej.

Gość gość
Najświętsza Maria powiedziała : Wszystko co was zatrważa i boli oddajcie Mnie , a Ja w wasze serca dam ukojenie .. / z książeczki pt.: Anna - Zaufajcie Maryi .

Gość gość
12:10- ja się zachorować akurat nie boję tzn. nie jest to jakąś moją obsesją, ale martwie się o wiele innych spraw, chociaz mam wakacje to juz mysle jak sobie dam rade na studiach bo je wznawiam i czeka mnie sporo do nadrobienia i się zamarwiam, tak samo nad swoją przyszłością, swoim związkiem... Prawie ciągle czuje niepokoj

Gość gość
Mam tak samo jak ty !