Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka pytań :)

Polecane posty

Gość gość

Hej nazywam się Magda i potrzebuję pomocy. Mam 12 lat i kiedyś z moimi koleżankami weszliśmy na p****le żeby się pośmiać z tego co lubią chłopcy z naszej klasy. I tam była taka Pani i ona się masturbowala. Wsadzala sobie palce do pitryny. I mam dwa pytania: 1.Jak się masturbować? 2.Dlaczego ona ma brązowe a ja różowe sutki? 3.Czemu ona nie ma włosów na pitrynie? Przejdźmy najpierw do pierwszego. Gdy już skończyliśmy to oglądać to spróbowaliśmy zrobić to co ta Pani w filmie. Z nas 4 tylko jednej doszło do orgazmu i powiedziała że było fajnie :) Więc się pytam: jak sobie wkładać palce żebym miała orgazm? Muszę mieć długie palce i głęboko sobie grzebać? A co do drugiego: Czemu ta Pani we filmie nie miała włosów? No bo ja mam włosy, a ona nie ma mimo żE jest starsza. Czyli że co? Odpadają mi po pewnym czasie? Jak tak to fajnie :) A przechodząc do trzeciego pytania czyli czemu miała inny kolor sutków? Ten kolor mi się bardziej podobał od mojego. To trzeba gdzieś kupić jakiś krem? I jeszcze jedno pytanie od mojej koleżanki:Czy mężczyźni powinni golić swojego ptaszka? Jak tak to jak to robią? :)

Słuchaj, dziecko :O Jak się wchodzi do tego działu forum, pojawia się duże czerwone kółko z napisem 18+ i ostrzeżenie, że treści przeznaczone są wyłącznie dla osób dorosłych. Bądź uprzejma natychmiast wylogować się z forum i nie wracać tu wcześniej niż za 6 lat.