Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela dziś nagrałem znowu mojego psa zobacz jaki szczęśliwy

Polecane posty

Gość gość
no zobacz sobie

Gość gość
Ty te filmy kalkulatorem nagrywasz taka bieda u was

Gość gość
A jadłeś kiedyś schabowego?

Gość gość
A ssiesz mu pale albo wypinasz się?

Gość gość
nie bieda bo moi rodzice mają firme http://panoramafirm.pl/opolskie,namys%C5%82owski,polkowskie,4/as_tom_joanna_kolbuc-zifrge_lwb.html ps moi rodzice samego vatu płacą 3 razy więcej w miesiąc niż ty w dwa miesiące zarobisz podobnie płacą podatek dochodowy płacą też zus a na samo kupno towaru idzie 10-15 tysięcy miesięcznie w miesiąc płacą za prad tyle ile ty w rok za prąd ps co cie to obchodzi jak żyjemy nie mamy biedy bo pozory mylą ps nie prowadzisz firmy to nie wiesz myślisz jak ktoś założy firme to od razu bedzie milionerem bedzie mieć super hale tak? do tego sie dojdzie małymi krokami ps największe firmy nawet kulczyk tak zaczynał rozumiesz widać biedaku że nie masz firmy i nie prowadzisz bo nie masz pojęcia jak to jest

Gość gość
As-Tom Joanna Kołbuc tel. 884 367 896 46-146 Polkowskie 4 woj. opolskie

Gość gość
A jadasz nieraz w niedziele schabowego?

Gość gość
Oj nie śmiejcie sie z chłopaka to nie jego wina ze u nich taka bieda bo widać to meble po dziadku podwórko jak śmietnik wakacje na najtańszym campingu ale to nie jego wina

Gość gość
ps gościu od homocwela nam na czysto dochody wychdza wieksze niż ty w kilka miesięcy zarabiasz ps moi rodzice mają firme od 15 stycznia 2013 roku mam dowód że nie prowadzisz firmy bo nie masz kompletnie pojecia załozysz firme to przyznasz mi racje i zobaczysz ze to nie takie proste i zobaczysz jak to jest

Gość gość
To widać cieniutko idzie hahaha

Gość gość
nie jest bieda czytałeś co zazdrościsz nam ps załóż własną firme to sie przekonasz że prawde pisze nie masz firmy i masz ponizej zera procent racji ps myślisz ze zaraz po założeniu firmy ma sie już super hale tak i miliony na koncie tak? to sie mylisz umiesz czytać poczytaj komentarz z 13;05 i 13;06 samego vatu starzy płaca wiecej niż w trzy miesiace zarobisz i co zazdrościsz i kto tu jest biedny ? As-Tom Joanna Kołbuc tel. 884 367 896 46-146 Polkowskie 4 woj. opolskie załóż własną firme cwaniaku to zobaczysz jak to jest i przestań mi zazdrościć

Gość gość
pojezdziro cieniutko nie idzie poczytaj komentarze powyżej biedaku no załóż własna firme to sie przekonasz jak to jest bo nie masz zdziro o tym pojęcia no cwaniaku załóz wasną firme ps w miesiąc moi rodzice maja wszystkich opłat wiecej niż ty przez rok no załóż własną firme bo jej nie masz mega cwaniaku ps nic w domu po dziadkach nie mam bo wzystko nowe ps usuń sobie grzyba ze ścian

Gość gość
Widać widać aż bije nowością hahaha

Gość gość
No załóż sobie to się durniu przekonasz o czym gościu od homocwela pisze i przestań mi zazdrościć

Gość gość
Na szczęście jutro szkoła i po namysłowie. :-D

Gość gość
No właśnie a tornister dziecko już spakowales

Gość gość
A ty gościu od homocwela widać że nie masz firmy zrozum że nie jest to takie proste co myślisz że zaraz po założeniu firmy jest się milionerem? I ma się mega hale i jeździ się porsche? To się mylisz widać po twoich wpisach że na miliard procent nie masz firmy bo nie masz pojęcia o czym pisze ps zapytaj sie kogoś kto ma firmę to ci to samo powie co ja ci to teraz pisze żeby mieć miliony to mega bardzo ciężką pracą trzeba sobie zarobić na to potrzeba dwadzieścia i więcej lat a moi rodzice dopiero od trzech i pół roku mają firmę i co haha na sto procent mi zazdrościsz ps może ty cwaniaku założysz własną firmę to wtedy przyznasz mi racje i sie przekonasz jak to suko jest

Gość gość
I co od piątku musisz rowerkiem na PKS i pózniej pksem do szkoły ale pewnie na pieszo bo tam PKS nie dojeżdża

Gość gość
Codziennie pks dojeżdża od poniedziałku do piątku kilka razy dziennie kilka razy rano w południe kilka razy po południu i wieczorem rozumiesz ps załóż własną firmę to się przekonasz jak to jest zdziro bo nie masz pojęcia ps wiesz w wakacje też autobusy jeżdżą ps rowerem jeżdżę do Namysłowa bo lubię zdziro dla zdrowotności ps zaraz ci udowodnie że pks jeździ

Gość gość
Pieszko pieszko bo na paliwko nima

Gość gość
Namysłów a jesteś prawiczkiem?

Gość gość
jest jest kasa na wszystko pisałem ci o firemie powyżej naucz sie czytać ps ps miesięcznie moi starzy maja wiecej dochodów niż ty w rok umiesz pojebie czytać ze zrozumienieem? załóz cwaniaku własną firme to zobaczysz jak to jest

Gość gość
Polkowskie Wieś w Polsce Polkowskie – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: 23 °C, wiatr wsch., 10 km/h, wilgotność 37% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: środa, 14:10

Gość gość
Polkowskie Stary cmentarz i dzwonnica W Polkowskim na wzgórzu, u wylotu wsi w kierunku Woskowic, po prawej stronie znajduje się stary, opuszczony cmentarz niemiecki, na którym zachowały się nagrobki z XIX i XX w. Dzisiaj nekropolia ta, zewsząd zarośnięta bluszczem i drzewami, tworzy swoisty park. W centrum wsi zachowała się murowana dzwonnica z XIX w. z drewnianym daszkiem, który chyli się ku ruinie. Ciekawostką jest to, że przez Polkowskie przebiegał szlak napoleoński, który w niedalekiej przyszłości ma być atrakcją wsi.

Gość gość
Ale to dziura asfalt zwijają prąd na noc wyłączają