Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już niedługo wigilia. Jak się przygotowujecie ?

Polecane posty

Gość gość

Ja już cała w nerwach jak o tym pomyślę. Znowu jedzenie do roboty, prezenty i zachcianki wszystkich wokół. Brrr te święta mnie wykańczą. Nie wiem jak sobie wy radzicie?

Gość gość
Na początek łyknij tabletkę bo chyba dziś zapomniałaś. :D

Gość gość
Jest wrzesień....

Gość gość
Co za prowokacja odpowiedź wyżej! Zwracasz uwagę autorce że jest wrzesień a nie grudzień, Ale sama napisałaś/es że jest wrzesień ,a nie ma!!!! Wrzesień jest od jutra!!!!!

Gość gość
Może by tak nogi okolic na te okazję? Ale już? Eee chyba jeszcze troche poczekam

Gość gość
Ha ha ha

Gość gość
Ja jeszcze na urlopie nie byłam, a ty mi z wigilią wyskakujesz...

Gość gość
Właśnie upierdoliłam łeb karpiowi, bo w wigilię zabijać, to jakoś tak nie tego. Jutro chyba ubiorę choinkę, żeby nie zostawiać na ostatnią chwilę. Mam sztuczną, więc spokojnie wystoi. Myślicie, że można już gdzieś dostać opłatki?

Gość gość
Ha ja juz mam ubraną choinkę.

Gość gość
Ja wygnala starego do lasu zeby zaznaczyl za wczasu chuinke. Przed wigila nie bedzie mi sie szlajal po lesie lajza jeden z piwem.w grudniu pojdzie wytnie a dzieci ubioro.zupa gzybna juz zrobiona i zmrorzona. tylko prezenty trzeba kupic.

Gość gość
Aj wy zawistne Polki , wypchajcie się tymi sztucznymi choinkami. Ja czekam na prawdziwa , mam nadzieję że w przyszłym tygodniu już gdzieś dostanę, bo pod biedronka u mnie nie ma jeszcze.

Gość gość
Moje dzieci już wzrokiem szukają gazetek z zabawkami z Tesco :( Co rok to samo, znowu się nie wypłace

Gość gość
Autorko a daj spokój, aż mnie dreszcze przeszły jak pomyślę że teściowa wpadnie! I te jej gadanie, a że to nie dobre, a to na 100 procent kupne i nie robione prze że mnie, a szkoda gadać, łeb pęka

Gość gość
Wystarczylo tylko napisac ze jedziecie do hotelu,po co nam wiedzie do jakiego. Ale,nie k***a reklama musi byc. Musi byc u was kiepsko bo w dobrych hotelach o miejsca ciężko.