Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Celibat z wyboru

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i podjąłem decyzję o celibycie od dziś przestaje się uganiać za dziewczynami i poświęcenie się swojemu hobby (sport ,surwiwal, podróże) Czy któreś z wszystkiego doszło kiedyś do takiego etapu że podjęło decyzję o celibaci ??

Gość gość
Gratuluję, ja też żyję jako kobieta w celibacie.

Gość gość
Ja też dlaczego podjęliśmy taka decyzję ja ze względu na facetów zawsze mnie ranili mam córkę (10lat) od 5 lat nie byłam w żadnim związku i już nie chcę czasem się masturbuje ale rzadko mam 36 lat

Gość gość
Dobrze robisz, mówi ci to starszy kolega. Skup się na pasjach i zarabianiu pieniędzy. Pamiętaj, ze laski które cię olewały jak miałeś te 20-21 lat, będą potem same zabiegać o twoje względy. To naprawdę ciekawa obserwacja. Tylko nie prześpij tego okresu, a zobaczysz.

Gość gość
(Autor)Jeśli któraś będzie to chętnie ale raczej na to nie licze nigdy nie miałem dziewczyny jestem niski i niezbyt przystojny w dodatku bardzo wybredny. Ludzie mówią mi żebym zmniejszył wymagania że laską która może mieć wysokiego przystojnego nie zechce przeciętniaka ale mam to gdzieś nie mam zamiaru zmniejszać wymagań (probo wałem nic nie czuję do brzytkich) znajdę dziewczynę to dobrze nie znajdę też ok ludzie mogą mówię że jestem frajer ale ja się za takiego nie uważam frajerem i są ci którzy biorą pierwszą lepszą rzeby tylko z*****ać a potem ja ranią .

Gość Turkuć
Najlepiej najpierw stanąć na własne nogi, a dopiero potem zacząć szukać partnerki. Hobby nie przeszkadza, a wręcz pomaga poznać dziewczynę. Szczególnie podróżowanie.

Gość gość
Czy ja wiem jak jesteś brzydki to nic nie pomoże chociaż jak będziesz bogaty moja koleżanka sypialni kiedyś z grubym 40 latkiem ok 165 cm on 172cm 23 lata

Gość gość
Widocznie twoja kokeżanka to zwykła d****a

Gość gość
Ja mam 26 lat nigdy nie byłem w związku jestem prawiczkiem też się nie podobam dziewczyną i mam to gdzieś nie będę się uganiać za byle czym

Gość gość
Ja mam 24 lata jestem bardzo ładna dziewczyną (w wieku 17 bradam udział w wyborach miss Podkarpacia ) i też wybral celibat jestem hetero ale nie jestem głupia jak inne nie schlebia mi jak facet o mnie zabiegaleria i wogólne umiem poznać że chodzi mu tylko o jedno jestem dziewicą i chyba już tak zostanie pewnie powiecie że nie myślę jak kobieta ale nie chce kogoś kto flirtuje z wszystkim co się rusza i może miść karzdą wolała bym mieć prawiczkiem o przeciętnej nie ma nic złego w tym że facet jest nieśmiały to mi nawetto schlebia. A narazię wole celibat

Gość prawikzewsi
Nie mam takich dylematów. A 19 lat to żaden celibat

Gość gość
16.01 nie rozumiem o co ci chodzi a co ma do tego wiek przecież 40 letni prawiczek owiec teraz mieli kiedyś po 19 lat możesz mi wtłumaczyć o co ci chodzi ????