Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agustee12

Co bym mogła zrobić? :(

Polecane posty

Gość Agustee12

Nie chcę podawać jak mam na imię. Chcę się skupić na moim problemie. Chodzi o to że wszystkie dziewczęta z klasy mają fajne cycki, a ja i jeszcze takie dwie mamy deskę :/ Dlaczego te piersi mi nie rosną? Mam już 18 lat, a nawet mężczyźni mają większe piersi od mnie. Wszystkie dziewczyny się ze mnie śmieją. Raz gdy przebieraśliśmy się na WF'ie to jedna trzymała mnie za ręce żebym się nie ruszyła, a druga zdjęła mi stanik i wysypały się skarpety z mojego stanika,a co najgorsze zrobiły mi zdjęcie moich cycków :( Całe szczęście już to usunęła bo powiedziałam to pedagogowi. I w ogóle wszyscy na mnie wołają "decha". Jest mi naprawdę smutno. Wkurzają mnie też słowa dziewczyn z klasy takie typu "Pożyczyć ci skarpety żebyś sobie jeszcze stanik wypchała?" "Po co zakładasz stanik? Yyy sory.. Push Up?". Czuję się jakbym była całe życie prowokowana. Nie nawidze swojego ciała :( Raz miałam chłopaka, ale mnie rzucił bo myślał że mam raka piersi :( Wtedy zaczęłam płakać. Ja nie mam raka piersi tylko poprostu mam małe piersi. Chyba nawet w cale ich nie mam. One tylko mi niszczą życie :(((((

Gość gość
Niech cię ktoś pomasuje podczas gdy robisz mu loda. Zobaczysz że piersi urosną. To jest wypróbowany sposób. Polecam!

Gość gość
To zmień płeć. Kto by chciał mieć taką deche jak ty fuuuj! Tylko by sobie obciach narobił.

Gość gość
w mojej klasie duże cycki mają tylko grubaski, zazdrościsz?

Gość Agustee12
Przecież nie mam chłopaka i sobie nie znajdę. Ten był numer jeden którego miałam, a reszta to dresiarze, albo ze mnie tez się śmieją A co do tego że mam zmienić płeć: Nie stać mnie na to. I nie dogaduj mi :(

Gość gość
Po 1.Nie dogaduję ci 2.Mówię jak jest Nikt nie będzie chciał się kochać/kolegować z tobą bo to wstyd. Twoi rodzice pewnie też się za cb wstydzą.

Gość gość
Dziewczynko ...masz 12 lat i już ci wielkość cycków w głowie ...Jutro marsz do szkoły

Gość Agustee12
Nie zazdroszczę bo jesteś pewnie młodsza :) A co do tego ze mam komuś zrobić loda to chcę zapytać: Muszę komuś robić loda? Czy jest różnica jak komuś nie zrobię? A co do tego co mi dogryza: Ogarnij się. Ja potrzebuję pomocy i wolałabym żebyś patrzył na to optymistycznie

Gość gość
Kochana Agustee :) Wielkość piersi nie ma żadnego znaczenia. Ważne abyś umiała obciągać kootasa. To gwarancja popularności wśród mężczyzn :) Poprostu podejdź do jakiegoś dresiarza z klasy, i zaproponuj że mu obciągniesz w toalecie. Zobaczysz że nie będzie zwracał najmniejszej uwagi na rozmiar twoich piersi.

Gość gość
Ale tutaj się debilko nie da patrzeć optymistycznie :P Jesteś dechą, dechą będziesz. W Internecie nie znajdziesz pomocy.

Gość gość
Napewno jesteś śliczną dziewczyną, niezależnie od tego czy jesteś płaska czy nie. Zrób tak jak napisałem: obciągnij jakiemuś dresowi, i zobaczysz że nie powie złego słowa o twoich piersiach :)

Gość gość
Przestań. Nie panikuj. Jesteś młoda. Ja miałam rozmiar A do 20 roku życia niemal Potem do około 25 miałam juz B a następnie C no i zaczęłam się odchudzać zapisałam się na jakieś elektrostymulacje mięśni ud brzucha i zaczęły mnie po nich boleć piersi kiedy skończyłam te zabiegi miałam już rozmiar F w porywach do G Także byłam deską a teraz mam niezłe zderzaki. Nie myśl o tym jak o czymś co przestaje rosnąć. Mi rosły jeszcze po 30tce! Teraz schudłam-jestem szcupła, ale E mam nadal a jak rozmiar zaniżony to nawet F Nie przejmuj się tak tym. Małe są wygodniejsze. Dziś mówię że B to rozmiar luksusowy -ani mały ani wielki.

Gość Agustee12
Ale ja nie chcę żeby się ze mnie śmiały :( Zresztą co mi dresowi jak dresowi o******e? Ja poprostu chcę mieć duże piersi.

Gość gość
Kochana Agustee :) Kochany Skarb :) Proszę nie martw się już, i skup na tym, co tak naprawdę jest najważniejsze - na obciąganiu :)

Gość gość
A piersiami się nie martw. Z wiekiem twoja klatka piersiowa się rozwinie, i piersi również ci urosnął. W wieku 30 lat będziesz przypuszczalnie miała rozmiar "B" :) Kochany Skarb :)

Gość gość
Zapisz się na elektrostymulację i urosną ci jak pani z 15:33

Gość Agustee12
Już wróciłam akurat bo wyszłam na dwór i spytalam dresa czy mu zrobić i teraz wróciłam do domu. I tak w sumie to po co mam komuś obciągać? Wystarczy że poczekam do 30-tki bo wtedy mi cycki urosną. A obciaganie to po co? Czuję się jak darmowa dziwka gdy to robie.

Gość Agustee12
Halo?? Mówię jeszcze raz jak byś nie dostał powiadomienia: Po co mam komuś obciagać? To nic nie da. A piersi poczekają do 30-tki. No chyba że robienie loda coś da to zamieniłam się w słuch :)

Gość gość
Tak, masaż i równocześnie obciąganie pobudzają hormony. No a wtedy piersi też rosną. To sprawdzona metoda jakgdyby działa podwójnie. To trzeba stosować regularnie przez conajmniej pół roku. Samo nie przyjdzie.

Gość Agustee12
No już wróciłam ;) Zrobiłam bardzo dużo i mniej więcej ile czasu jeszcze muszę to robić? Pytam bo nie zbyt fajnie robić komuś kogo nie znasz loda :(