Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela byłem teraz w stolicy mojej gminy domaszowicach youtube

Polecane posty

Gość gość
obejrzyj cały filmik bez przewijania zobacz sobie całe domaszowice czyli przejazd kolejowy szkołe do której do gimnazjum chodziłem restauracje kościół market urzad gminy itd bez przewijania obejrzyj

Gość gość
Na tym filmiku jak słyszałeś koło bloków śmiechy to tylko Moje koleżanki które znam z Gimnazjum chodziły w gimnazjum do klasy równoległej nigdy ich nie lubiłem one mnie też widziały mnie i sie śmiały ze mnie one mają na imię ROBERTA I WIKTORIA

Gość gość
PS Roberta zawsze się ze mnie śmiała a wiktoria to jej psiapsióła :-o

Gość gość
No cały filmik bez przewijania obejrzyj

Gość gość
Kurna kolejna dziura człowieku gdzie ty mieszkasz na zesłaniu jakimś czy co

Gość gość
Widziałeś filmik? Widziałeś cały filmik?

Gość gość
gośćiu od homocwela skoro wsie to dziury to jak wytłumaczysz ten fakt Kiedyś ze wsi do miasta, dzisiaj odwrotnie - Wiadomości i informacje z ... wiadomosci.dziennik.pl › Wiadomości › Kraj 11.06.2013 - Życie w mieście jest coraz mniej atrakcyjne, a coraz więcej do .... Migracja z miast na wies to nie nowosc, w USA miliony ludzi mieszka na ... Ta strona została przez Ciebie odwiedzona w dniu 25.08.16.

Gość gość
no jak wytłumaczysz fakt Migracja na wieś jako nowe zjawisko społeczne. - Sciaga.pl sciaga.pl › Język polski › Liceum Migracja czyli przemieszczanie się mas ludzi z jednego miejsca do drugiego jest typowym ... Tym zjawiskiem jest przeprowadzanie się ludzi z miasta na wieś. Ta strona została przez Ciebie odwiedzona w dniu 25.08.16.

Gość gość
Coraz chętniej zamieniamy miasto na wieś - Finanse - rp.pl www.rp.pl › Ekonomia › Finanse 13.11.2011 - Zmiana kierunku migracji wewnętrznej wynika przede wszystkim z tego, że wielkie ... miast postanowiła się po 2004 roku wyprowadzić na wieś. Ta strona została przez Ciebie odwiedzona w dniu 25.08.16. Nowy trend! Migracja... z miasta na wieś - Czwórka - polskieradio.pl www.polskieradio.pl/10/485/Artykul/420603,Nowy-trend-Migracja-z-miasta-na-wies Migracja... z miasta na wieś. 17.08.2011 14:30. Polacy zaczynają doceniać uroki mieszkania na wsi. Z prognozy przygotowanej przez GUS wynika, że 2035 roku ... Ta strona została przez Ciebie odwiedzona w dniu 25.08.16. Z miasta na wieś - PolskieRadio24 - polskieradio.pl www.polskieradio.pl/130/2788/Artykul/1195926,Z-miasta-na-wies 06.08.2014 - Znaczną część migrantów z miast do wsi stanowią osoby po pięćdziesiątym roku życia, które szukają wytchnienia od zgiełku i hałasu. migracje wewnętrzne ludności - Główny Urząd Statystyczny

Gość gość
Z miasta na wieś - PolskieRadio24 - polskieradio.pl www.polskieradio.pl/130/2788/Artykul/1195926,Z-miasta-na-wies 06.08.2014 - Znaczną część migrantów z miast do wsi stanowią osoby po pięćdziesiątym roku życia, które szukają wytchnienia od zgiełku i hałasu. skoro na wsi tak źle to jak wytłumaczysz te fakty no

Gość gość
człowieku, znajdź sobie jakieś hobby, nie wiem może sklejanie samolotów (podobno upośledzone osoby są dobre w zajęciach wymagających cierpliwości), chyba powinniście mieć takie zajęcia w tym twoim pierdzisłowskim domu kultury i przestań wreszcie spamować tymi dziurami, które nie obchodzą nikogo poza ich mieszkańcami (a i to podejrzewam nie wszystkich)

Gość gość
OPRAWCO SADYSTO SPUSC PSA Z LANCUCHA I GO NAKARM LEPIEJ.

Gość gość
Czytałeś powyżej skoro wieś taka zła to poczytaj powyżej przecież pisze że ludzie z miast na wieś uciekają powyżej umiesz czytać skoro wieś taka zła to czemu ludzie uciekają z miast na wieś?

Gość gość
PS co widziałeś na tym filmiku gościu od homocwela ps wg gus od wielu lat więcej osób migruje z miasta na wieś niż ze wsi do miast poczytaj powyżej w linkach ps skoro jesteś taki mądry i twierdzisz że wieś taka zła to dlaczego ludzie z miast na wieś się przenoszą co? No wytłumacz mi to pa nie jestem żaden upośledzony co jesteś psychiatrą psychologiem że stwierdziłeś? PS jestem zdrowy no obejrzyj cały ten filmik i ps namysłów to nie wieś tylko miasto powtarzam miasto

Gość gość
MATEUSZ KOŁBUC (GOŚĆ OD NAMYSŁOWA) SADYSTO OPRAWCO NATYCHMIAST UWOLNIJ SWOJEGO PSA ARESA Z TEGO KRÓTKIEGO ŁAŃCUCHA.DAJ MU POKARM I WODE !!!