Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwodnik z dzieckiem napisał mi taki tekst

Polecane posty

Gość gość

Po samym zdjęciu widać, że cwaniaczek. Jest po rozwodzie i ma jedno dziecko. Przestałam się odzywać, bo dla mnie jako osoby wolnej jest to duży problem szczególnie dziecko. Jest bardzo zdziwiony, że go olalam i napisał mi, że mam numer do wspaniałego oryginalnego faceta i nic z tym nie robię, że tracę Wielka szansę bo on rzadko daje do się je numer.

Gość gość
napisz w prost że z dzieciatymi się nie umawiasz

Gość gość
Ja tak mam. Kobiety podobno lubią szczerość więc nieraz szczerze im mówię że lepszego nie znajdą a one się obrażają. Pytanko. Jak od razu poznajesz że facet to cwaniaczek, i co to w zasadzie znaczy cwaniaczek.

Gość gość
Taki wspaniały a żona go nie chciała buahahahahaha

Gość gość
może chciał tylko kupe na klate

Gość gość
No i super, olalas faceta z malo szlachetnego powodu, a on za kare przekonal cie, ze mialas racje.

Gość gość
Może on nie chciał jej. Ja tak miałem. Zonammnie wkurwiala wogole z nią czasu nie spędzałem ale dopóki sprzatala i gotowała to się nie rozwodzilem.

Gość gość
Po zdjęciu widać że zgrywa takiego maczo no i z samej rozmowy też można to wywnioskowac, lubię osoby pewne siebie ale bez przesady żeby pisać o sobie, że się jest wyjątkowym, to już innym pozostawilabhm do oceny. A poza tym co wyjątkowego może być w facecie obarczonym dzieckiem? Ze będzie jemu poświęcał więcej czasu niż mi? Ze będzie chciał spędzać z dzieckiem wszystkie święta?

Gość gość
mnie podrywał kiedy taki cwaniaczek tylko nie miał dziecka nie lubię takich osób więc go olewałam a okazało się że gość w tym czasie miał dziewczynę a ponoć taki był zadurzony we mnie :D

Gość gość
Moim zdaniem facet z bagażem w postaci byłej żony i dziecka powinien szukać sobie kogoś też po przejściach. Dlaczego nie rozglądają się za rozwodkami czy samotnymi matkami tylko startują do panien??? Co mi taki facet jest w stanie zapewnić? Zawsze będzie dążył do tego, żeby dziecku było jak najlepiej i to ono będzie na pierwszym miejscu. Chcę zaznaczyć, że nie potepiam tego bo o dziecko trzeba dbać ale dlaczego ja wolna mam się poświęcać dla cudzego dziecka, które jak znam życie nienawkdziloby mnie i byłoby nastawiane przeciwko mnie przez swoją matkę. Chcę wolnego faceta z którym zbuduje wszystko od podstaw a nie kogoś z takim bagażem.

Gość gość
Po pierwsze to w pewnym wieku to chyba wypada mieć dziecko zarówno u kobiety jak o mężczyzny. Powiedzmy ze 35 latkowie, nawet rozwiexzeni, jeśli mają dzieci są przeze mnie odbieranie bardziej poważnie. Dwa. U mężczyzn raczej rzadko występuje syndrom dziecioholika. To częściej przydarza się kobietom. Trzy. Taki facet jest chyba dojrzalszy, ma dystans do siebie świata i związku.

Gość gość
17:39 a za 10 lat jak będziesz po rozwodzie będziesz myślała inaczej. I zapewne nie będziesz nastawiamy dziecka przeciwko nowej żonie tatusia.

Gość gość
Wypada to się ubrać na pogrzeb. A dziecko powinno być świadomą decyzją każdego człowieka. XXI wiek mamy.

Gość gość
Żaden facet nie będzie zaiwanial na nie swoje dziecko.