Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro pierwszy dzień w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość
Mojej córki rowniez... Napisz proszę czy jak obudzisz dziecko to dajesz śniadanie i dopiero prowadzisz do przedszkola czy bez i tam zje? Nie wiem totalnie jak to rozwiązać....

Gość gość
Zależy o której ją prowadzisz. Ja swoją prowadzę na 8 o 8.20 jest śniadanie więc jaki jest sens wmuszania jej rano śniadania. Jeżeli prowadzisz o 7 to daj to sniadanie. Ale problem.

Gość gość
Weź się nie pos/raj z tą odpowiedzią. Jutro pierwszy dzien w przedszkolu dziecka-ale mi to problem... Jprdl

Gość gość
Moj syn chodzi juz od 3 lat do przedszkola i nie je sniadania w domu, w przedszkolu ma od 8.30 sniadanie.

Gość gość
Ja daję śniadanie,zazwyczaj kaszę z owocami. U córki sniadanie w przedszkolu jest dopiero o 9 a do tego to taki typ,że jak jej ktoś nie przypilnuje to nie zje

Gość gość
My też jutro debiutujemy w przedszkolu. Syn (3 l.) chodził już rok do żłobka na pełny etat, więc mam nadzieję, że szybko się przyzwyczai. Tak czy inaczej, ja też mam stresa, sama nie lubiłam swojego przedszkola ;-)

Gość gość
Pamiętam jak mój syn szedł pierwszy dzień do przedszkola.kurczowo trzymał się barierki przy schodach bo myślał że on do szkoły idzie A nie do przedszkola.