Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WITAM PISOWCY WIECIE CO WAS BOLI ??

Polecane posty

Gość gość
no Ty to tygrysiego tulaska prędko NA PEWNO nie otrzymaszsmutas.gif x Niezmierni mi przykro :( Ale nie czuję się winny, nie ja mam zatwardziałe poglądy ;)

Gość gość
Ksiażki historyczne to zestawy serwowanych kłamstewek spisanych lub spreparowanych przez subiektywnych badaczy, recenzentow. I nic tutaj nie da dzielenie faktow na przed i po wojnie, tej czy tamtej. Zapisy od zawsze byly uzalezniane od widzimisie aktualnej wladzy, krola itp. Tak naprawde nie mozemy byc pewni niczego. Tylko wielkie wydarzenia, ktore moga zostac potwierdzone przez rzesze światkow maja jakies znaczenie choc nierzadko bywaja eliminowane z akt (wiele wydarzen XXwieku). Do tego dochodzi rowniez ukrywanie prawdziwej dzialalnosci politycznej, motywacji, ukrywanie procesow decyzyjnych, nie wyjawianie szczegółów, defacto światem rzadzi garstka najardziej wplywowych, a nam ukazuja sie ich marionetki. Zyciorys kazdego polityka lub dzialacza latwo zmanipulowac, oskarzyc o falsz, klamstwo i z drugiej strony latwo ukryc prawde przed swiatem reagujac tam gdzie my nie mamy dostepu.

Gość gość
i nie zartujcie sobie z ta demagogia, bo zartem jest autorytarna decyzja Merkel dla rownej Europy :O co to ma znaczyc?? moze zrobmy krok w bok i zacznijmy przyjmowac uchodzcow z Bangladeszu narzucajac Niemcom i reszcie "rownych" europejskich braci odpowiedni %. Przynajmniej hinduizm to pacyfistyczna religia, a tym samym rzad nie stworzyl by niebezpiecznych dla zdrowia sytuacji ;)

Gość chodźmy ratować drzewo
w Tybecie wyznają buddyzm :P ;)

Gość gość
przeciez pis i po to to samo tak samo te kody, nowoczesne, psl, sld, itd..żadnej komuny nie obalono, dwie formacje pseudoprawicowa i lewicowa walczą niby ze sobą pod publiczke by ludzi zająć na czas okradania ich za kasy, manipulują ile wlezie niby się kłócą, niby wojny toczą ze sobą, a ludzie podekscytowani wszystko łykaja jak pelikany..o wiele więcej bym mogła pisać ale nie chce mi się bo i tak wiem ze w połowę nie uwierzycie

Gość gość
jednak to prawda, bo tylko Polska jako jedyny kraj bloku wschodniego nie dokonała rozliczenia z "poprzednim" systemem władzy. Do dzis politycy wszystkich partii, także ci ktorzy obrocili marynarki łączą się i chadzają razem na prywatny basen, po czym zajadają się kawiorem i piją szampana :O

Gość gość
PRZERYWNIK REKLAMOWY instagram.com/nazywamsie_horovsky

Gość gość
to był sarkazm czy rzeczywiste łkanie.... mojego... poddanego? smutas.gif x rzeczywisty sarkazm :) x Ile można rozliczać przebrzmiały komunizm ? Odp: bez końca, wygodnie mieć wciąż wrogów i móc ich oskarżać o wszelkie zło tego świata. Trudniej- załozyć firmę, zatrudnić ludzi , zarobić na podatki itp... A potem od takich zasiłkowych jełopów jak ty słyszy się że popierasz kod bo oderwali cię od koryta ;) Widzisz i nie grzmisz ...

Gość gość
to tylko wpis IDIOTO/IDIOTKO

Gość gość
i czytaj ze zrozumieniem, bo rozciagasz rozmowe na jakies argumenty z doopy wyjete, o ktorych nie masz pojecia, pozdro

Gość gość
Uwielbiam to ostentacyjne "pozdro" na końcu rozmowy, sugerujące że podmiot wykpił wszystkich, obnażył ich obłudę i zabłysnął ynteligencją ;) POZDRO ;)

Gość gość
Mnie akurat nic nie boli, a Wałęsa dostał Nobla, bo za mało tam o nim wiedzieli w tym Sztokholmie.

Gość gość
2:56 własnie się obnazylas z wyrazem "pozdro na koncu" i tym, ze ma ono taki wydzwiek jedynie w twojej glowie. :O