Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zawsze przerywa minetke nim dojde ?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet zawsze gdy zaczyna lizac mnie na dole trwa do chwile przerywa (nie wiem czy on myśli ze ja już doszłam czy co ) i od razu ustawia się do tego bym ja zaczela lizać mu. Dopiero zaczynam zabawy w łóżku jeszcze nie odbyliśmy normalnego stosunki. Ale kurde zawsze on jest spełniony a ja nie... Wstydze się mu o tym powiedzieć, może on myśli ze doszłam, ja nie wiem ... Ale mam coraz wieksza ochote i ciagle nic. Co robić, kocham go partnera nie zmienie.. on tez raczej nie ma wielkiego doświadczenia, robil w zyciu to 4 razy dwa lata temu podobno .....

Gość gość
Powiedz mu żeby lizał dłużej jak ci dobrze

Gość gość
Może niewie kiedy kobieta ma orgazm powiedz mu że nie doszłas i niech lize cie dalej albo pozycja 69

Gość gość
Wstydzisz się męża? My mamy związek bez wstydu i mąż jest zawsze nawet przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Więc nie jesteśmy zacofani i nie wstydzę się męża a obecność przy badaniu cipki jest normą lecz nie w zacofanej Polsce! A obecnBadanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl nie pozwala ginekologowi na swe działanie jak u tej pacjentki gdyż była sama i.... Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl....

Gość gość
W czasie gdy cie pieści co jakiś czas mów mu "jeszcze, Rob mi tak. Nie przerywaj." Jesli robi coś dobrze mów mu "o, tak, właśnie tak mi Rob" Jak kończy przed twoim końcem proś aby kontynuował. Powiedz "daj mi orgazm a potem ja tobie dam orgazm"

Gość gość
Może po prostu nos mu ze smrodu wykręca?!

Gość gość
Powiedz mu ze jeszcze nie doszlas. To wszystko. A potem co jakis czas mow w trakcie "jeszcze", "jeszcze". Jesli mimo tego bedzie przerywal, to tez go podkrec, a potem przerwij i zostaw.

Gość gość
Może się boi że mu kark skręcisz, bo niektóre z was tak potrafią ścisnąć udami w trakcie orgazmu że życie faceta wisi na włosku, drobny ruch w bok z zaskoczenia i kark skręcony :P

Gość gość
A nie lepiej byłoby usiąść mu cipką na twarzy, wtedy nie będzie miał wyjścia, a chyba wielu facetów lubi taką delikatną formę dominacji... ja lubię :)