Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlgaN

Seks, pieszczoty, ciąża?

Polecane posty

Gość OlgaN

Witam. Kochałam się z moim chłopakiem w 10 dniu cyklu, chłopak doszedł, oczywiście poza mna i w prezerwatywę. Po 30 minutach zachciało nam się więcej pieszczot ( tym razem bez penetracji) ale chłopak dotykał penisem moich warg sromowych i okolice wejścia pochwy. Zastanawiam się czy ciąża jest możliwa. Bardzo się denerwuje, a na test ciążowy jest jeszcze za wcześnie. Bardzo proszę o odpowiedz. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie na takiej opcji, wyluzuj

Gość OlgaN
Staram się, ale mówi się, ze w sprzyjających warunkach pleminiki potrafią przetrwać 7 dni, dlatego do zapłodnienia może dojść nieco później. A z drugiej strony wiem, ze mogę się zbyt mocno nakrecac, gdyż sama myśl o ciązy, mnie przeraza. Ale dziękuje za odpowiedz!

Gość gość
Zawsze jest taka możliwość lecz dziecko to OWOC MIŁOŚCI. My mamy planowaną dwójkę dzieci oczywiście nie jesteśmy zacofani i zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i porodach uczestniczy mąż nie wstydzę się męża. Nawet mamy prawo mieć chłopaka bo zawsze decyduje pacjent nie lekarz o obecności. Ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta! Do tego powinno mieć się asekuracji osoby bliskiej by uniknąć z bocznego ginekologa jak ta pacjentka. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl !!!!