Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 24

Brak zdecydowania, jednak nie tylko u kobiet ...

Polecane posty

Gość gość 24

Witam mam 24 lat jestem dosc ladnym chlopakiem nie mialem problemow z zapoznawaniem dziewczyn przewaznie to one podchodzily pierwsze ale jak to w zyciu bywa jak sie nie ma z tym problemu to ma sie z czym innym niestety u mnie jest to brak zdecydowania brak chceci do zycia mialem kilka dziewczyn i za kazdym razem jest to samo czyli jak juz poznam dziewczyne i wiem ze juz jest moja przesraje byc nia zainteresowany poprostu sa dni kiedy mi sie podoba i mam ochote robic z nia wszystko a bywaja dni badz tygodnie ze mam ja gdzies i ogladam sie za innymi bo przestaje mnie interesowac nie wiem czy poprostu nie moge sie zakochac czy jest inny problem najdluzej bylem z dziewczyna 3 lata byla straszne prze mnie traktowana tak obojetnie i zle ze dopiero jak odeszla to zrozumialem co tak naprawde zrobilem postanowilem ze juz wiecej tak nie bede traktowal dziewczyn no i tak na slowach tylko zostalo jest kolejna dziewczyna z ktora jestem i znowu jest to samo chociaz dziewczyna jest bardzo ladna wszyscy koledzy mi zazdroszcza to dalej jest to samo i jest coraz gorzej mam dni ze mi sie nie podoba i mam ja gdzies wtedy kiedy nie mam humoru tych zlych dni jest znacznie wiecej niz dni kiedy mysle o niej pozytywnie i mam humor czasami sie doluje ze nie nadaje sie na powazny zwiazek i zachowuje sie jak dziecko nie wiem czy to jeszcze nie pora na zwiazek czy przyczyna lezy w mojej glowie nie chce ranic dziewczyn poprostu nie wiec co mam dalej ze sb zrobic czekam na porady

Gość gość
pewnie jesteś za młody na uczucie,inna rzecz że zadajesz się chyba zawsze z panienką która sama przyjdzie do ciebie,a dziewczyny zazwyczaj są nudne,jak się zakochasz to się nie znudzisz ,ty po prostu masz koleżanki to nie są milości