Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode mamusie

Polecane posty

Gość gość

Ile mają wasze maluszki, i jak się rozwijają? Mój Filipek ma 7 tygodni, coraz więcej się uśmiecha i jest naszym oczkiem w głowie.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Hej. Ja mam 21 lat. Nataniel za kilka dni skończy trzy miesiące. Właśnie wychodzi mu pierwszy ząbek więc teraz jest ciężko. Jest bardzo radosnym dzieckiem a nieprzespane noce wynagradza mi porannym uśmiechem. Bardzo często się śmieje,jest silnym chłopcem . Ładnie przybiera na wadze.

Gość gość
Mój też ładnie przybiera na wadze, kolki przechodzą, teraz mamy trochę problemy ze skórą, ma bardzo wrażliwa

Gość gość
Mój kolek nie miał na szczęście. Problemy ze skórą też mamy. Non stop wysypka na policzkach,sucha skóra no i walczymy często z pleśniawkami i ciemieniuchą. Co zniknie to wraca...

Gość gość
U nas też cały czas problemy ze skórą, możemy pogadać później jak będziesz teraz karmie małego pozdrawiam

Gość gość
Mój mały tez miał straszną ciemieniuche twarde skorupy pozbywamy się jej i narazie spokój, tylko ta sucha skóra,tak jakby mu schodziła, wcześniej miał bardzo na plecach ale już jest lepiej, teraz jeszcze trochę na brzuszku, mam nadzieje ze niedługo będzie poprawa

Gość gość
Natuś miał suchą skóre szczególnie na rączkach i nóżkach. Zeszło. Teraz za uszami sie zaczyna. A ciemieniuchy pozbylismy sie na dwa tygodnie i znowu wróciła. Pozbyliśmy sie pleśniawek to ząbek zaczął wychodzić.

Gość gość
A co stosujesz na suchą skórę? Ja smaruje ciałko małego emulsja z emolium a na noc takim tłustym kremem robionym w aptece

Gość gość
Oliatum,Emolium itp na mojego małego nie działają. Maść cholesterolowa tylko i wyłącznie.