Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela czemu mi nie wierzysz że często jestem we Wrocławiu

Polecane posty

Gość gość

przecież tam bardzo często od dziecka aż do dziś jeżdżę bo z namysłowa do wrocławia jest 60 km czyli półtorej godziny jazdy pociągiem a z polkowskiego 75 km jeździłem tam wujka odwiedzić w szpitalu w jednym szpitalu czyli na traugutta byłem setki razy potem po otwarciu szpitala na borowskiej tam go przenieśli bo on ma cukrzyce i jest niewidomy i czeka na przeszczep nerki na borowskiej chyba 10 razy byłem ps jeździłem tam w dzieciństwie i do zoo do ogrodu botanicznego panoramy racławickiej do teatru operetki na wycieczki szkolne i z rodzicami ps na przeciwko zoo jest hala stulecia też byłem ps u ciotki i wujka byłem i byłem na wycieczkach szkolnych we wro kilka razy w ch magnolia park i kilka razy w ch korona w magnolia park na wycieczkach szkolnych byłem w kinie helios a po obejrzeniu filmów dwie godziny po galerii handlowej chodziliśmy w koronie też byliśmy w kinie cinema city ps magnolie park już kilka lat temu skończyli rozbudowywać

Gość gość
a kogo to w ogóle obchodzi? :o powiedziałem ci już: znajdź sobie jakieś konstruktywne hobby i przestań tu spamować

Gość gość
PS na rynku też byłem rynek jest piękny z piękną fontanną ps na wycieczkach szkolnych płynąłem statkiem po odrze ps od półtorej roku to wyjątkowo często do wro jeździłem nieraz co miesiąc nieraz raz na dwa miesiące raz na trzy miesiące nieraz dwa trzy razy w miesiącu bo jeździłem tam do psychiatry leczyć sie z depresji

Gość gość
PS Wrocław i Namysłów ma wspólną rzekę czyli widawe widawa płynie przez 3 miasta przez Namysłów Bierutów a we Wrocławiu do odry wpada

Gość gość
Na rozpoczęcie roku zapierdalaj

Gość gość
Ja nie chodzę idioto do szkoły bo mam 18 lat i nie musze rozumiesz nie chce mi się

Gość gość
PS gościu od homocwela ja bardzo uwielbiam Wrocław bo Wrocław jest super nigdy go za dziurę nie uznawałem to że tak pisałem to robiłem sobie z ciebie jaja bo skoro ty możesz ze mnie jaja robić to ja z ciebie też (pewnie biedaku siedzisz na Internecie na darmowym wi-fi w MAGNOLIA PARK ) BO CI INTERNET ODCIĘLI BO JAK SIĘ ZA INTERNET NIE PŁACI TO TAK JEST :D

Gość gość
Zapłać

Gość gość
Internet

Gość gość
No odpisz

Gość gość
No odpisz