Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna domaga się seksu

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od 8 mieciecy ja 24 ona 23 przytulamy sie całujemy zdążyło mi sie u niej nocować byliśmy nawet razem na wakacjach i spaliśmy w jednym łóżku wcześniej bylo ok ale to zaczęło się na tych wakacjach kilkakrotnie próbowała zainucjować stosunej.Wiem powiecie czeu tego nie robię ale jestem prawiczkiem i ona jest moja pierwszą dziewczyną lecz jej się do tego nie przyznałam biję się jej reakcji co jeśli uzna że jestem kiepski w łóżku. Wiem dylematy bez sensu ale ja na serio się boję że może mnie przez to cistawić. Przyznam zraszą że ona coś chyba podejżewarto bo ostatnio zrobiła mi o fiskalną pofadankę o seksie (że niby jaki to ważny element związku )

Gość gość
fiskalną? OMG śmiechłem :D:D:D

Gość gość
gość dziś - Niczym się nie przejmuj bo gdy już dojdzie do czegoś to będziesz wiedział co robić. ;)

Gość gość
po co oklamujesz dziewczyne ? ze nie jestes prawik , jak dojdzie do sexu to bedzie wiadomo , ze nie wiesz co i jak

Gość gość
To czy jesteś kiepski w łóżku nie ma znaczenia! Najwazniejsze, to żeby spłodzić dziecko i pamiętaj: zero przyjemności bo to zło!

Gość gość
ty nie jesteś normalny chłopcze haha może ty pedał jesteś

Gość gość
Chlapnij ją jęzorem i na jakiś czas jej starczy.