Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa dała 10 miesiecznej córce coca cole...

Polecane posty

Gość gość

pojechałam z mala do tesciowej. wyszłam tylko na 10 min do sklepu a dziecko zostawiłam z tesciowa. gdy wrocilam tesciowa trzymala corke na rekach, patrze a ona pije z butelki...cole... Pytam się teściowej dlaczego jej daje coca cole do picia, a ona na to ze dziecko musi wszystkiego spróbować i ze mam patrzeć jak jej smakuje...myslalam ze mi się cos zaraz stanie ze zlosci. wzielam mala i wyszłam, teściowej jeszcze krzyknelam ze jest niepoważna. To ja się staram aby moje dziecko zdrowo się odżywiało a ona jej takie swinstwo daje... mam racje obrazajac się na nia czy może przesadzam?

Gość gość
Dobrze zrobiłaś następnym razem może jeszcze jej czystej spróbować da bo co dziecko musi wszystko próbować.

Gość gość
masz rację, to Twoje dziecko. Im później uzależni się od słodkiego smaku tym lepiej dla niej

Gość gość
Puknij sie w głowę .Jak teściowa dała to od razu lecisz na kafeterii ,a jak by twój maź dał,albo twoja mama to byś siedziała cicho.Nie pochwalam ,ale nic sie nie stało jesteś zwykła histeryczka pewnie teraz będziesz kilka dni przezywać

Gość gość
akurat mój maz i moja mama by nie wpadli na tak genialny pomysl by poić dziecko cola. u mnie w domu nawet nie kupujemy tego syfu...a wiec daruj sobie, pani wszechwiedząca

Gość gość
Cola Cola jest niezdrowa, ale Pepsi jest OK i pyszna :) Można podawać dzieciom od 6 miesiąca życia.

Gość gość
Hehe jak czytalem topic to myslalem że tak na imie dala dziecku :D

Gość gość
tak jasne pepsi dla 6 miesiecznego dziecka... żeby się wrzodów dorobiło

Gość gość
jedna baba nudzi sie i wymysla prowokacje na tesciowe coraz glupsze zreszta kurwa ludzie wezcie sie do roboty nieroby jedne zamiast siac zamet na forach gdzie ludzie pracy w spokoju chca spedzic czas po ciezkim dniu cholerny babsztyl

Gość gość
I co nie umarło.Jeżeli trochę spróbowali to nie koniec świata.

Gość gość
ty wyżej idąc twoim tokiem myslenia daj dziecku piwa, przecież też nie umrze... durna istoto. naprawdę nie rozumiesz o co chodzi autorce? pisze, ze stara się dziecko zdrowo odżywiać, a teściowa majac dziecko przez 10 min niszczy jej to wszystko.

Gość gość
Podejrzanie często ostatnio mnożą się tematy o przychlastowato-przygłupiastych tesciowych sa takie wyjscia 1) albo jedna dziuńka wyjątkowo się nudzi w domciu z dzieckiem i wymyśla tematy -nagonki na tesciowe (bo akurat swojej nie lubi) 2) albo jednej dziuńce trafiła się wyjątkowo przygłupiasta teściowa (do której ta dziuńka chyba co rusz lata z dzieckiem zeby tamta zrobiła ziazi dziecku coby było z czym z jezorem na kafeteryje polecieć) :D 3) albo mamy jakiś wysyp wyjątkowo głupkowatych teściowych; :P można powiedziec pandemia :D :P Osobiście obstawiam opcje 1 lub 2 jedna dziunia ma napierdolone we łbie i jakąś alergie na slowo teściowa:classic_cool: To widać po stylu, budowie zdań, prowo jak nic :classic_cool: Ale bardzo pożyteczne prowo oczywiście, bo po pierwsze: 1) gdyby jakaś obecna lub przyszła teściowa czytająca kafe nie wiedziała ze dziecku nie podaje się coli -to już po przeczytaniu kilku nabuzowanych mamusiek zapamięta na całe życie ze: Kurwa Dzieciom Nie Podaje Sie Coli !!!! (pokreslic wezykiem) 2) robi sie taki maly sped mamusiek mających nerwa na teściowe, gdzie każda może się wylać do woli spuścić pińć razy i zadowolona. przynajmnie chlopu nie bedzie truć za uszami bo ma racje na kafeteryi. :classic_cool:

Gość gość
18.34 oj mylisz się, jestem na kafe od roku. przez caly rok zalozylam tutaj 2 tematy. jeden o karmieniu, a drugi wlasnie ten. nie jestem ta nawiedzona, która co chwile zakłada tematy o teściowych. ogólnie swoja tesciowa lubie, tylko czasem mnie denerwuje przez wlasnie takie wybryki jak ten...

Gość gość
Już w to uwierzę ...że 10 m-czne dziecko potrafi napić się z wąskiej butelki napoju gazowanego ...taaakkk ;)

Gość gość
dziś Już w to uwierzę ...że 10 m-czne dziecko potrafi napić się z wąskiej butelki napoju gazowanego ...taaakkk oczko.gif x no nie, nie potrafi 10 miesięczne dziecko pic z butelki :P, chyba tylko twoje durna istoto :P