Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkupię ubranka dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

Witam,odkupię niedrogo ubranka dla noworodka rozmiar 56 lub większe,becik,pościel do łóżeczka,kojec lub łóżeczko.Niedługo urodzi mi się córeczka,zwolniono mnie z pracy :-( Ogólnie jest ciężko... Zapłacę symboliczną kwotę za niepotrzebne ubranka i pokryję koszty wysyłki.Odpowiadam na sms-y 576 886 986 .Z góry dziękuję.

Gość gość
Skąd jesteś? Mam ubranka dla dziewczynki (głównie róż, niestety), od rozmiaru noworodkowego do roku. Nie wiem jaka kwota jest dla Ciebie symboliczna, ale chętnie się pozbędę tanio bo zalegają. Ubranka bez plam i dziur. Pajacyki, body, rampersy, ale też trochę spodenek, bluz.

Gość gość
Hej,jestem z Sosnowca.Ale jeżeli byłaby taka potrzeba zapłaciła bym za przesyłkę.Gdybyś mogła napisać ile chciała byś za ubranka i ile ich mniej więcej jest-byłoby super.

Gość gość
Ok, dam znać, jak dasz maila- mogę zdjęcia wysłać. Policzę z grubsza ile dokładnie.

Gość gość
Ja mam ubranka, śpiworki do spania, śpiwory do nosidełka itp dla blizniakow ( chłopcy) rozmiar 50 i 56

Gość gość
Podaję maila: wiola_sc@op.pl Ja będę miała córeczkę,ale zależy mi na ciuszkach-a nie na kolorze :-) Także mogły by być ciuszki po chłopcu.Proszę o konkretne oferty na maila.Dziękuję bardzo.