Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszcie jakie są wasze ideały płci przeciwnej

Polecane posty

Gość gość

Mój ideał faceta: Wygląd: Przystojny, zadbany, średni/wysoki wzrost, lekko umięśniony. Charakter: Inteligentny, miły, z poczuciem humoru, otwarty, lubiący wypić, czasem poimprezować, żebyśmy mieli raczej wspólne zainteresowania, nie skąpy Praca: Musi być po dobrych studiach (lub w ich trakcie), mieć dobrą prace gdzie dużo zarabia

Gość llllaaaaa
Wygląd: 180 cm, brunet, niebrzuchaty i nie łysiejący, max 30 lat Charakter: Inteligentny, dowcipny, wygadany, uprzejmy, ale nie frajer Praca: Jakakolwiek, ważne aby był zaradny w tym co robi, fajnie jakby miał studia, ale nie jest to jakiś warunek Inne: żeby lubił spędzać ze mną czas, ale beze mnie też, miał dobrych, nieprzypadkowych kolegów, lubił czasem gdzieś się przejść/przejechać i wyjść do ludzi, a nie tylko TV i brak zainteresowań

Gość gość
Zawsze jak czytam o wymaganiach, to myslę, że jest to bardzo subiektywne Bo co to znaczy inteligentny? Dla każdego co innego. Dla większości [ obiektywnie] bardzo inteligentny będzie wydawał się nudny. A w granicach ich inteligencji w porządku. Ale nawet głupi jak znajdzie podobnie glupiego będzie twierdził, że jest on inteligentny. Wszystko kwestia odniesienia do nas samych :) Co to znaczy przystojny? W typie Hiszpana czy może Norwega? Ja nie lubię Hiszpanów, wolę Holendrów. Inna dziewczyna będzie miała na odwrót. Co to znaczy dobrze płatna praca? 6 tys to już wystarczająco czy nie? Co to znaczy nie-frajer? Znam wiele lasek, które chciały normalnego faceta, a z żyją z - według mojej opinii - palantami. Dlatego takie wątki nie mają sensu, bo nic konkretnego się tu nie pojawia i pewnie nie ma prawa pojawić, bo kto będzie poświęcał stronę A4 na pisanie o ideale obcym ludziom :) także luz

Gość gość
Wiadomo, że konkrety z tego nie wynikną, ale coś tam można wyłowić. Np. jedna chce, aby facet z nią się z nią czasem bawił na imprezach, więc domator-abstynent odpada, druga też chyba chce aby nie był to leń kanapowy. Tyle, że jeszcze inna pewnie czeka na takiego spokojnego kanapowca :P

Gość gość
Kobieta: - ciasna - szerokie biodra i grube uda - < 165 cm - przyzwoity biust - domatorka - dowcipna - potrafiąca coś ugotować - nie paląca - najlepiej jakby była ruda (mam słabość do rudych 😘) - inteligentna

Gość gość
Ciasna i to już jest chamówa bo po porodzie przestanie taka być frajerze.