Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach którzy zostawiają swoich partnerów, partnerki bo ci zbrzy

Polecane posty

Gość gość

I czasem jak wyladnieja to chcą do nich wrócić z powrotem?

Gość gość
Na końcu mialo byc ZBRZYDLI ale ucielo

Gość gość
nic nie sądzę. nie każdy związek jest wypełniony miłością, przeważnie po latach okazuje się że albo to była miłość kiedyś albo w ogole jej nie było. można zostawić bo co się katować, ale chęć powrotu to jest oznaką sp**********a i ex zawsze powinien powiedzieć - stanowcze nie

Gość gość
Moja znajoma przeszła coś takiego, miała operacje po niej bardzo schudła i zbrzydla strasznie po tych silnych lekach bo jeść nie mogła. Taka była słaba ze nawet mówić nie mogła. To trwało pare miesiecy. mąż kochanice miał w tym czasie zamiast ja wspierać tylko dzieci były dla niej oparciem. Kiedy doszła do siebie i wygląda jak kiedyś on porzucił kochanice i stał się dobrym mężem. Jej powiedział ze nie mógł być z nią bo by ją to zabiło a potrzebował seksu to znalazł chętna. Dziś skacze kolo niej jak wtedy kiedy się poznali i spełnia wszystkie jej zachcianki. Ja bym chyba nie umiała wybaczyć a wy?

Gdyby choroba mnie wyniszczyła i facet nie wytrzymałby kilku miesięcy posuchy, zdradzał mnie a potem chciał wracać, to by dostał kopa w tyłek.

Gość gość
To trwało ok.10 mies. zanim doszła do dawnego wyglądu.