Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Powody przez ktore w Polsce nie ridza sie dzieci.

Polecane posty

Gość Michał121212

O to one: - brak dziewic i qrestwo kobiet (kto by chcial dziecko z nie dziewica). - frajerstwo i nieodpowiedzialnosc facetow (ktora by chciala dziecko z cpunem, alkoholikiem, czy *****czem...) - brak kasy. - wygodnictwo (wakacje, kurs tanca, kariera w korpo, imprezki, seks bez zobowiazan - wszystko to wazniejsze, a dziecko by uniemozliwilo ten hedonizm) - niesmialosc facetow i kobiet. - wybrzydzanie w szukaniu meza i zony. Ostatnio sam musialem zrezygnowac z dziewczyny 8/10 bo lubila imprezki pochlac i nie byla dziewica... gotowac tez nie potrafola, a to juz w przypadku kobiety jest ewidentne kalectwo.

Gość gość
No tak, bo umiejętność gotowania jest zależne od posiadanych narządów płciowych.

Gość Michał121212
15:59 u mnie baba ma umiec gotowac!

Gość gość
bo bociany zdychaja od zatrutej hormonami wody

Gość Michał121212
Spierdalaj cpunie z kutasem udajacym cpunke i pijaczke z cyckami w internecie... lecz sie transie! Ps tez sie ciesze transwestyci sa po za moim zasiegiem. A teraz spierdalaj wloszczyzne obierac dla podchorazowki.

Gość gość
autorze, wolisz dobrze gotujaca, dbajaca o dom i bez zadnych zainteresowan dziewice 4/10 czy nie-dziewice imprezowiczke 8/10?bo jak to drugie to brzydkie laski moga wyluzowac i odpuscic sobie wszelkie relacje damsko-meskie a zajac sie kariera, imprezkami i wakacjami

Gość gość
Michał121212 dziś Sprzątać zapewne też ma tylko ona?

Gość gość
Michał121212 dziś Rozumiem, że stać Cię na służbę, skoro sam nie gotujesz, ani nie sprzątasz obecnie, w końcu to niegodne mężczyzny i kastrujące.

Oto dlaczego michalek ma zaburzenia :D 🖐️ lecz sie Michał121212 2016.08.08 Moja matka zaszla w ciaze z moim ojcem przed slubem, i po slubie urodzila pierwsze dziecko - mojego brata. Po tem urodzila moja siostre i zaczela sie qrwa j**ana puszczac! To najlepszy dowod na to, ze qrwy, ktore puszczaja sie przed slubem to zwykle dzi**i bez jakich kolwiek zasad, gotowe zniszczyc rodzine i wlasne dzieci! I wiem, ze jezdze po swojej biologicznej matce, ale taka jest prawda! Szmaty uprawiajace seks przed i po za malzenski, to najwieksze scierwo jakie moze byc!

Gość gość
Michał121212 dziś A co myślisz o ojcach, którzy opiekują się swoimi dziećmi? Nie pomagają, opiekują się nimi. I czy żona ma dawać zawsze, jak mąż chce?

Gość gość
Jak dla mnie podstawowe powody dla których nie rodzą się dzieci to: - brak warunków mieszkaniowych-nie każdy chce kisić się z dziećmi w kawalerce lub mieszkać kątem u teściów - niskie zarobki- dzieci kosztują majątek. Wiem że źle to zabrzmi, ale stały się dobrem luksusowym na które nie każdego stać. Rośnie świadomość społeczna.kiedyś robiło się dzieci z myślą "jakos to będzie". Teraz nikt nie chce skazywać swojego ewentualnego potomstwa na biedę. - skuteczna antykoncepcja. Dawniej nie było tylu sposobów co teraz i było sporo wpadek. Wysoka dzietność we wcześniejszych latach nie wynikała tyle z chęci co z przypadku ;-) - wygodnictwo - ludzie nie ładują się w pieluchy bo tak trzeba. Jak nie czują chęci ani potrzeby posiadania dzieci to się na nie nie decydują.

Michał121212 2016.08.27 Z matka sie nie widuje, a siostra byla jak nalezy i ma meza. usmiech.gif a ty neptys juz kupiles zeszyciki? Spis ksiazek masz? Jak nie to tylko nie caly tydzien ci zostal. Jedzcie z oszka niech ci kupi. smiech.gif okłamałeś mnie wtedy z siostrą, jesteś zwykły kłamca i mitoman.. nie mam ochoty z toba gadac, chcialem pokazac tylko jaki jestes naprawde :)

Gość gość
Michał121212 - Idź się zabij.. To będzie najlepsza rzecz jaką zrobisz dla ludzkości. ;d

Gość gość
Michał121212 - Ja ci mogę podać adres jak chcesz i będę czekać w wyznaczonym miejscu. Dostaniesz taki wpierdol że przez następny miesiąc nie wyjdziesz ze szpitala.Wszystko wszystkim ale moją matkę zostaw.

Gość gość
u mnie przeszkodą i powodem jest miłość i namiętność ,nie mogę się nacieszyć Nim,więc pieluchami wy się zajmujcie :-)

Gość gość
Hisol szkoda nerwów za fajny jesteś,nie gadaj z nim

Gość Michał121212
Spoko hisol podaj. Tylko pamietaj, ze nie bedzie strzalow ostrzegawczych. :)

Gość gość
Michale co zrobisz, kiedy żona zachoruje i nie będzie mogła gotować, ani się dziećmi zajmować?

Gość gość
gość dziś - Postaram się.

Gość gość
Michał121212 dziś - Napisz na mail a uzyskasz wszystkie informacje. (hhisolek@gmail.com)xTylko pamiętaj że nie znam słowa stop.