Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale was tam ścierwa w tym uka nienawidzą. Dobrze się na was poznali pasożyty

Polecane posty

Gość gość
Polaczki ratujcie się ucieczką z tego wasznego śmiesznego kraiku z pogranicza Uralu. Już 3.000.000 ludzi wystawiło doopę na pl a pakuje się jeszcze więcej. Każdy dzień w PL to dzień bezpowrotnie stracony. Wiedzieli o tym Chopin, Pola Negri, Łukasiewicz, Polański, Tyrmand, Miłosz i miljony innych.

Gość gość
W UK jest syf.

Gość gość
Prawdziwi polacy to byli Piłsudski Kosciuszko Mickiewicz a nie takie cwele jak ty. Haha! Kocham cie PL i s/ram na tych dopomyji

Gość gość
Kościuszko tez uciekł.

Gość I love UK
Kogo w UK nienawidzą, tego nienawidzą. Mnie nie spotkało nic niemiłego od Anglika, bo nie tylko umiem się asymilować, ale szanować kraj i naród, który dał mi pracę.

Gość gość
GB dala mi wszystko czego nie dala mi PL. Tutaj jest super!

Gość gość
W PL jest miodzio i zarobki lepsze niz w uka dla specjalistów jak ja a zycie taniutkie. UK to sracz dla nadwiślańskich przygłupów którzy ledwo wiążą koniec z końcem na wynajmie i chlastaja sie wsrod ciapatych. Haha! Jak się cieszę że już tam nie mieszkam w tym muzułmanskim kalifacie z tymi obes/ranymi tłumokami po wsbzdetach.

Gość gość
W PL jest miodzio i zarobki lepsze niz w uka dla specjalistów jak ja a zycie taniutkie. UK to sracz dla nadwiślańskich przygłupów którzy ledwo wiążą koniec z końcem na wynajmie i chlastaja sie wsrod ciapatych. Haha! Jak się cieszę że już tam nie mieszkam w tym muzułmanskim kalifacie z tymi obes/ranymi tłumokami po wsbzdetach.

Gość gość
Ni żebyś się tylko nie zesrał Bingol!

Gość gość
NIkt juz nie zatrudnia polakow w uk. Skonczylo sie i dobrze. Musza wracac do PLsmiech.gif . Brexit działa. W PL dzis na start 4000 i zycie trzykrotnie tansze, zarcie pyszne i tysiace rozrywek znajomi quady mazury termy grill kulig. Gdzie w uk mozna sobie pojezdzic quadem po lesie lub jechac na termy. No pytam sie uebane szczuropodobne wsbzdety. Gnijcie w uk pazdzierze

Gość gość
NIkt juz nie zatrudnia polakow w uk. Skonczylo sie i dobrze. Musza wracac do PLsmiech.gif . Brexit działa. W PL dzis na start 4000 i zycie trzykrotnie tansze, zarcie pyszne i tysiace rozrywek znajomi quady mazury termy grill kulig. Gdzie w uk mozna sobie pojezdzic quadem po lesie lub jechac na termy. No pytam sie uebane szczuropodobne wsbzdety. Gnijcie w uk pazdzierze

Gość gość
Ooo, nasz ciapek w końcu się pojawił. Witaj kundelku.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego dajecie sie wciągnąć w dyskusje z idiota który tapla sie brodziku intelektualnym.... Masz racje nie nawiedza nas , pracujemy za 2£/h siedem dni w tygodniu po 18 h na dobę .... A quady widzimy w tv na wystawach sklepowych w drodze do kolejnej pracy. Ja nawet raz widziałem quada na ulicy i sie posikałem.... A ty pewnie masz nowego quada i latasz po lesie w przerwach walenia konia do zdjęcia Dody i klikaniem z kompa kolegi u mamy w mieszkaniu. Pisząc o lizaniu jaj , masz w tym doświadczenie ? Czy widziałeś swojego tatę który lizał jaja twojej mamie?... Pozdrawiam S****wo z uka

Gość gość
My emigranci jesteśmy bogaci. Dlatego zazdrosne polaczki nas nienawidzą. Tak bywa bo biedny bogatego nie zrozumie.

Gość gość
Sponsoruję rodzinę w PL. To dobrze, nie? Bo jestem bogatym emigrantem a im jest tak ciężko. Są zawiedzeni nowym ustrojem i mówią że za komuny było lepiej. W każdym razie praca i pieniądze były.

Gość gość
Przeciętny emigrant zarabia conajmniej 5 razy tyle co Polak w PL I tego woły robocze u polskich kapo-pracodawców nie zniosą. Pękają z zazdrości świnie!

Gość gość
Ciekawe ze nie zatrudniaja juz Polakow w UK bo zmienilem prace w tym miesiacu. Nie zatrudniaja juz przyglupich polaczko ktorzy ani me ani be po angielsku- to prawda. Bingol nie ma czego szukac w cywilizowanym kraju.

Gość gość
Mieszkałam w londynie bród smród i ubóstwo dwa kurki w zlewie landlord nie umiał usunac grzyba z łazienki hahaha, jeszcze do tego jedna pralka na cały dom :D jak dobrze ze uciekłam z tego syfu, oto dowód https://www.youtube.com/watch?v=pB_tR8X_gzY :) py

Gość gość
uhzrg

Gość gość
Wracacie do pl cwele, brexit dziala :D kawxu

Gość gość
Moja znajoma jak wyjechała do UK kilka lat temu to miała na imię Agnieszka a teraz jak przyjeżdża czasem do rodziny to każe mówić do siebie Agnes :)

Gość gość
tusk ma za sobą katastrofę smoleńską, reprywatyzacje w Warszawie, Amber Gold, upadek stoczni, afera hazardowa Funkcjonowanie Rady (Europejskiej), to co się w czwartek stało, dało sygnał, że będziemy oszukiwani. Konfrontowani z wielką fala szantaży, nacisków. Z budowaniem koalicji przeciwko Polsce. W polityce klimatycznej, energetycznej i podobnych. Niestety, to będzie twarda walka nie mająca nic wspólnego z jakąś europejskością i ideologią, ale z twardymi interesami. Choć samo trwanie Donalda Tuska niczego w naszej polityce nie zmieni. Do tej pory nam nie pomagał i zakładamy, że nadal pomagał nie będzie - oznajmił szef polskiej dyplomacji. msgmf

Gość Aine003
Polska taki cudowny oswiecony kraj a kobieta sama nie może zdecydować o swoim ciele. Każą kobietą rodzic chore dzieci, dzieci z gwałtu albo donosić ciążę mimo zagrożenia życia. To ja się pytam, czym ten cudowny kraj różni się od krajów muzlomanskich gdzie kobieta nie ma prawa decydować o sobie? A Korwin łazi i pier**** że kobiety są mniej inteligentne pd facetów. Żal, masakra.

Gość gość
Korwin prawde pisze. Nowe dziecko to nie jest juz kobiety wlasnosc, Kobieta nie ma prawa decydowac o cudzym zyciu i go zabijac.

Gosciu powyżej. Ciekawe czy jakbyś miał /a córkę i w wieku 13 czy 14 lat ktoś by ją zgwałcił i by zaszla w ciąże i kazali jej urodzić to ciekawe czy też bys tak śpiewał! Pierdooooiolony ciemnogrod. Wpatrzeni w kościół pełen księży pedofilii.

Gość gość
Ciemnogrod to w uk gdzie zabijaja nienarodzione dziec***anuje rozwiazlosc seksualna i obowiazuje prawo szariatu w muzulmanskich dzielnicach. Nie bedzie na to przyzwolenia u nas w PL. Amen.

Jak napisałam wyżej, niczym się nie różnymi od krajów muzlomanskich. Tam kobieta nie ma prawa zdecydować o sobie i tak jest u nas. Za chwilę zakazane bedzie kupowanie kondonow i antykoncepcji bo to przecież grzech. Studiując we Wrocku to mozna sie przekonać co to rozwiazlosc seksualna. Każdy z każdym. Nie wybielaj naszego kraju, lepiej zakoduj w durnej lepetynie że wszędzie jest to samo. AMEN