Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spozniajacy sie okres.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od 5 dni spóźnia mi się okres. Robiłam test ale wyszedł negatywny. Jednak mam bóle brzucha, mdli mnie, mam ogromny apetyt i jestem osłabiona. Zazwyczaj okres dostawałam na czas, jednak gdy sie spóźnial to maksymalnie jeden dzień. Czy moge być w ciąży? Proszę o pomoc.

Gość gość
raczej nie ciąża...takie bóle to bywa też PMS...idz na bhcg z krwi, albo powtórz test za 2,3 dni...

Gość gość
Tylko nigdy tak długo nie spóźniał mi sie okres.. A czuje sie jakbym miała okres

Gość gość
organizm to nie maszyna, nie ma zasady ze nigdy nie miałaś...może hormony szaleją.

Gość gość
A kiedy robiłaś test? Kolejne pytanie staracie sie o dziecko czy się zabezpieczaliście?

Gość gość
Czy to możliwe ze uprawiając seks tydzień przed planowana miesiączka mogłam zajść w ciążę?

Gość gość
Test robiłam dzisiaj. Nie planujemy i sie nie zabezpieczalismy

Gość gość
to jakoś jedno przeczy drugiemu -nie chcecie dziecka ale się nie zabezpieczacie. To jak w końcu? Rosyjska ruletka czy nadzieja że jakos to będzie. "Czy to możliwe ze uprawiając seks tydzień przed planowana miesiączka mogłam zajść w ciążę?" A jak twoje cykle? Regularne i jaka długość?

Gość gość
Tak regularne, czasami zdarza się 1 dzień opóźnienia, ale zazwyczaj regularne. 5 dni

Gość gość
Nie pyta ile trwa okres tylko ile dni od poczatku pierwszego dnia okresu do nastepnego:/

Gość gość
Przepraszam źle przeczytałam. 23 dni

Gość gość
17:25 ja zaszłam w dzień w którym powinnam dostać okres także wszystko możliwe. Polecam test clear blue digital. On pokazuje juz ciążę kilka dni od zapłodnienia.

Gość gość
to zacznijcie się zabezpieczać, albo chociaż współżyjcie tylko w dni niepłodne. Możesz je wyznaczać sama, albo przy pomocy specjalnego testera.

Gość gość
chodzi Ci o testy paskowe?

Gość gość
bardziej o tester na ślinę. Moim zdaniem jest bardziej opłacalny, bo jest wielokrotnego użytku. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę.

Gość gość
Nie planujemy i sie nie zabezpieczalismy typowe, nie pomyśli, albo myśli łechtaczką, a potem panikuje. jak nie chcesz dzieci kup sobie gumki, bierz tabletki, jest tyle metod antykoncepcji

Gość gość
gość 2016.10.07 bardziej o tester na ślinę. Moim zdaniem jest bardziej opłacalny, bo jest wielokrotnego użytku. Z własnego doświadczenia mogę polecić Afrodytę. Wielokrotnego użytku...to znaczy na ile 'testowań" starczy?

Gość gość
Na ok 2 lata :) Bo taka jest średnia zużywalność soczewki.