Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dopiero 28 lat i czasem czuję że się sypię

Polecane posty

Gość gość

Co prawda zaniedbałam się trochę i zauważam juz pewne oznaki starzenia np: Pojawiaja sie pierwsze zmarszczki przy usmiechu pod oczami, nie są one jeszcze jakies wielkie, ale juz mi zaczynaja przeszkadzac, - cellulit tez sie pojawił, - szybciej sie meczę niż kiedys, a kiedy to moglam gory przenosic Niby jeszcze jestem mloda, a czuje sie jakbym miala 45 lat :O Macie podobnie?

Gość gość
Bo czas twojej świetności już minął jeżeli w ogóle kiedyś był.

Gość gość
Ja w wieku 23 lat czułam sie jeszcze super, a teraz... Zęby mi się psują na potegę , choc o nie dbam, ale dentystka mi powiedziała, ze mi się psuja od środka, naszczęście wyglądają ładnie bo te z tyłu mi sie psują, no i nie czuc tego bo leczę na bieżąco, ale jednak zęby mi się już sypią. Nie ćwiczę ani nie uprawiam sportu no to i cellulit się pojawił i brzuch już nie jest taki płaski jak był kiedys- pomimo ,ze jestem szczupła. No i to co pisałam, drobne zmarszczki pod oczami, nawet pierwszy siwy włos zauważyłam :O Dobrze, ze jeszcze wygladam na tyle dobrze, ze podobam sie facetom, ale jak tak dalej będzie to kiepsko to widzę :O No i ten brak energii, np. kiedys to moglam nie spac 2 noce i czuc sie swietnie, a teraz w polowie imprezy czuje, ze padam

Gość gość
18:20- oj był i to jaki! Ale jakbym ćwiczyła i prowadziła troche inny tryb zycia to mysle, ze byloby lepiej niż jest... Chyba czas sie wziąc za siebie poki nie jest jeszcze tragicznie :O Kiedys moglam zyc niezdrowo bez wyrzutow sumienia, teraz to sie zaczyna mścic

Gość młooodaaaa
Dlatego faceci wolą młodsze. :) A ćwiczyć warto w każdym wieku