Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damian1238

Miałem świadomy sen?

Polecane posty

Gość damian1238

Witam. Przed chwilą pierwszy raz doświadczyłem czegoś tak masakrycznego. Opowiem prosto z mostu. Podczas spania ( byłem przemęczony ) czułem jakbym nie mógł oddychać, chciałem wydać jaki kolwiek głos, krzyk ale nie mogłem. Wiedziałem i czułem że śpię, ale nie mogłem się obudzić. Byłem przykryty do szyji. Poczułem jakby coś lub ktoś lekko ściągał ze mnie kołdrę, a następnie poczułem zomny oddech/podmuch na szyji. To było realne. Nie mogłem się obudzić, próbowałem ruszyć palcami, ręką ale niee. mogłem, chciałem się obudzić. Gdy sie ocknąłem, ( śpię przy zgaszonym świetle więc bylo jeszcze gorzej ) , szybko sięgnąłem ręką po telefon, włączyłem latarkę oraz oświeciłem pokòj. Już chyba i pewnie nie zasnę. Miał ktoś coś takiego kiedyś? To jest właśnie to oobe?

Gość gość
to był paraliż przy senny, napij się mleka, żeby obciążyć żołądek i połóż się na boku, twój umysł się przebudził, a ciało jeszcze spało i byłeś sparaliżowany. Każdy z nas jest sparaliżowany podczas głębokiego snu, żeby sobie krzywdy nie zrobić, gdy coś intensywnego nam się śni. Dlatego we śnie tak trudno nam się biega, i krzyczy:) Lunatycy mają zaburzenie i u nich paraliż nie do końca działa, dlatego chodzą podczas snu i gadają.

Gość gośćaaaaa
to ja z 3:47 ... Świadomy sen to cioś innego. Gdy Ci się coś śni orientujesz się że to sen i wtedy robisz sobie co chcesz, kreujesz sen, obrazy itp... np. chcesz samochód i ten samochód się pojawia, wsiadasz i jedziesz, chcesz latać i latasz, chcesz widzieć daną osobę i widzisz, tylko trzeba ostrożnie stopniowo tworzyć te obrazy, bo nagłe pojawienie się kogoś przed tobą, może cię przestraszyć i się obudzisz.