Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drukarnia... pracować?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Znajomy polecał mi ostatnio pracę w drukarni. Podobno wbrew pozorom jest dość lekka, pieniądze w porządku i umowa o pracę od razu. Chciałam zasięgnąć opinii- ktoś miał okazję pracować w takim miejscu? :)

Gość gość
Ja swego czasu pracowałem w drukarni pod Poznaniem. Być może nie jest to najłatwiejsza ze wszystkich prac, ale też nie jest na tyle kłopotliwa, żeby ktoś się do niej nie nadawał. Dużo zależy też od posady na jakiej pracujesz, ale generalnie można wyciągnąć dobry pieniądz i wspiąć się całkiem wysoko. A gdzie, jeśli można zapytać planujesz celować?

Gość gość
Ellert pod Warszawą, słyszałeś coś o tym miejscu?

Gość gość
No proszę, jaki ten świat mały. Owszem, słyszałem- mój kuzyn tam pracował na introligatorni. Co do warunków- był zadowolony, wypłata zawsze na czas, atmosfera w pracy jak najbardziej w porządku. Interesują cię jakieś konkretne informacje?

Gość gość
Jak z pensją i grafikiem?

Gość gość
Na początek jest 1500 na rękę, potem podwyżka. Grafik trzyzmianowy, więc elastyczny :)

O to moja córka też tam pracuje :) Dziewczyna nie narzeka, także mam nadzieję, że ci się udało "gościu" :)

Gość gość
Ja znam super drukarnie której żadne zlecenie nie straszne. Drukarnia http://amigo-sitodruk.pl/ istnieje od 1993 i świadczy usługi na najwyższym poziomie. Usługi wykonywane są szybko bez żadnych" obsuwek" w czasie.

Gość gość
Praca w drukarni jest dość inspirująca jak ktoś ma dusze artystyczna. Ja pracuję w pracowni www.advmedia.com.pl i bardzo mi sie ta praca podoba. Z pod naszej ręki wychodzą piękne projekty reklam dla firm w każdym formacie.