Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlugosc zwiazkow waszych znajomych

Polecane posty

Gość gość

czy obstawiacie czasem dla swoich znajomych dlugosc ich zwiazkow i malzenstw, bo czase widac odrazu ile ludzie ze soba beda....chociaz pozory tez myla..to co wyglada na stracone trwa cale zycie

Gość gość
widać ewidentnie,że do siebie pasują ale pozory co do długości związku mogą mylić,ludzie często są głupi i nie doceniają takich osób dla siebie,natomiast kurczowo związków trzymają się desperaci którzy nie potrafią być sami

Gość gość
poza tym związki z pokolenia naszych rodziców i dziadków były przeważnie jeszcze gorzej dobrane,tylko życie było trudniejsze,nie było tylu rozrywek,więc ludzie trzymali się małżeństw i rodzin,poza tym życie było krótsze,więc było łatwiej to znieść,ale generalnie to widać czy ludzie kompletnie nie pasują do siebie,czy tak sobie

Gość gość
moja przyjaciolka sie rozwiodla po 19 latach i nigdy bym nie powiedziala ze oni sie rozejda, dzieci nie mieli a okazalo sie ze nigdy nie spedzali ze soba czasu, on sobie ona sobie, maz nigdy nie zaprosil ja a ni na kolacje, pizze czy chociaz drinka do restauracji, druga kolezanka zwiazala sie z gnojem, urodzilo sie dziecko i ja jej mowilam nie wiaz sie z nim bo on ucieknie, a ona: nie kracza, narazie jest super, maja 1,5 roczne dziecko i wlasnie sie rozeszli, on ja pobil, ona stracila drugie dziecko ale...chyba nadal sie zastanawia czy on sie nie zmieni na lepsze, dawalam im 2 lata...

Gość gość
ale kretyński temat, widać ze piątek po południu:D