Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks po nacięciu i szyciu krocza. Naprawę czekać aż 6 tygodni?

Polecane posty

Gość gość

Inaczej rana może się na nowo otworzyć? Dobrze się czuję, chcielibyśmy już z mężem seksu waginalnego. Jestem w połowie trzeciego tygodnia połogu.

Gość gość
Po to jest 6 tygodni pologu zeby wszystko dobrze się wygoilo i macica się oczyścila. Wczesniej latwo o infekcje i zakażenia. Druga rzecz to bol, podziwiam ze się nie boisz.

Gość gość
weź mu do ryja albo między cyce skoro takie z was zwierzaki, że nie wytrzymacie 6 tygodni bez y*****a :O

Gość gość
juz by się chciała yebac dziffka. won bachora przebrac

Gość gość
15:00 współczuję ci poziomu "intelektualnego", pomiocie... autorko super że macie ochotę, jesteście zdrowymi osobnikami :)

Gość gość
15:03 - zamilcz kierwo

Gość gość
My kochaliśmy się dopiero po 8 tygodniach, a i tak bałam się i odwlekałam ten moment. Również byłam nacinana. Na początku to i tak bez przyjemności było i jakoś ciasno, wręcz nie mógł wejść we mnie, a ja czułam że zaraz porozrywa mnie w środku.

Gość gość
To dla ciebie Aż 6 tygodni!!! To ty nie wytrzmasz bez bolca w doopie tak krotko. Zebys za pare dni nie pisala,mam 2 miesieczne dziecko i jestem w ciazy.

Gość gość
ale cię musi swędzieć...

Gość gość
dziwne, zeby tak sie wam chcialo tak krotko po porodzie ... zapewne meza swedzi i mu sie tak chce ze sperma uszami wycieka - toz to jakies dziecko a nie dojrzaly gotowy do ojcostwa facet . dojrzaly to by znakomicie rozumial, jak daleko sie mozna posunac w pologu i czekal az bedzie mozna pojsc na calosc, a nie naciskal na zone :O co za faceci.

Gość gość
Teraz nie odczekasz to za pare lat bedziesz beczec ze szycie sie rozjechalo, albo pochwa ci wypadła, bo wiazadła podtrzymujace twoje narzady moczowo-rodne sa wyczerpane porodem. Ty sie czujesz dobrze ale twoj organizm potrzebuje czasu na regeneracje, no chyba ze jak przyjdzie menopauza albo wczesniej chcesz łapac własna macice miedzy nogami i sikac i srac pod siebie, bo nic tam nie bedzie sie trzymac... Przypuszczam ze boisz sie ze facet pojdzie gdzies na seks, ze nawet narazasz swoj organizm na kalectwo... Pamietaj zaden facet nie zwroci ci zdrowia jak je stracisz, a ciało sprawne mamy tylko jedno, wymiany nie bedzie na zdrowe... No i do pracowania musisz byc sprawna do 65.. Chcesz pracowac w pampersie?..

Gość gość
Nie boje się ze pójdzie na seks bo ile razy mam tłumaczyć ze to JA mam większe libido od niego? I tak było zawsze bo ja mam wysokie od kiedy pamiętam. Taka mam naturę.

Gość gość
I to ode mnie wyszło. To ze wy uprawiać seks z przymusu a nie jest to dla was ważny aspekt to nie znaczy ze każda ma tak znikomy popęd. A faceci? Jak któryś chce iść na lewo to pójdzie i polog tu nie ma nic do rzeczy bo piescimy się palcami a ja go ustami wiec zbliżenia są

Gość gość
Co za s..majo..ra.. Ledwo dzieciora wy..r..a..a już ją p..z..da swędzi Po co czekać.. Idź się roo..ać już dziś.. Dziwię ci się że Po porodzie naturalnym i nacinaniu dalej ci się chce ye..ać.. Ja bym miała traume i wstręt i strach żeby znowu nie wpaść i nie musieć tego przechodzic

Gość gość
To fajnie, że po porodzie Twoje libido tak szybko wróciło do normy. Wiele kobiet ma z tym problem. Moim zdaniem, mimo że masz ochotę i czujesz się dobrze, powinnaś poczekać jeszcze te trzy tygodnie. Lepiej nie ryzykować własnym zdrowiem, a trzy tygodnie to przecież nie trzy lata.

Gość gość
A czemu się gwiazdo nie zapytasz lekarza ginekologa albo położnej? Hmm? Bo by ci powiedział co o tym myśli prosto z mostu..

Gość gość
Co w tym złego, że kobieta ma ochotę na seks? Przecież autorka nie lata z dupą po mieście, tylko chce się kochać z własnym mężem. To żadna zbrodnia. Nie każda kobieta przechodzi poród traumatycznie i nie każda leży potem przez miesiąc na łożu boleści. Seks trzy tygodnie po porodzie to moim zdaniem nie jest dobry pomysł, ale to, że kobieta, która została matką odczuwa popęd seksualny to nic zdrożnego.

Gość gość
Może moje pytanie będzie kontrowersyjne ale czy można po porodzie uprawiać seks analny? Ja z moim robiliśmy to dośc często a przecież o***t nie był nacinany i nie ma obrażeń wiec chyba można?

Gość gość
Czy wy naprawde takie głupie jestescie? Wy sie czujecie dobrze psychicznie i zewnetrznie tez jest ok... Ale wasze ciało wewnetrznie jest zmeczone, nawet odbyt... Przeciez dziecko sie wypychałoprzez narzady albo kolo nich. To były duze obciazenia. Chcecie naprawde zobaczyc je na zewnatrz jak wam wypadną?...

Gość gość
borze wielki i szumiący, chcecie to się kochajcie tak czy siak jeden pies. Co to kogo na forum obchodzi? To wasze ciała przecież i jeśli coś się stanie to przecież wam a nie wszystkim wokół. Wolny wybór! Chcecie porady specjalisty to marsz do ginekologa!

Gość gość
6 tygodni to czas na wygojenie się "środka" a nie rany po cięciu. po 3 tygodniach macica nadal jest nadal żywą raną, a szyjka po porodzie nie jest tak obkurczona żeby stanowiła barierę. No i nie wierzę, że tak szybko wraca libido, żeby to kobieta chciała inicjować seks, nawet jeśli dziecko dobrze sypia, to jednak nocne wstawanie i totalna zmiana rytmu życia sprawia, że jest się mocno zmęczonym.

Gość gość
Gdyby zapytala lekarza czy polozna, to dostala by odpowiedz byc moze stanowcza, ale przynajmniej kulturalna.napewno nie uslyszalaby, ze wysrala bachora, ze ja swedzi cipa, albo ze nie moze wytrzymac bez bolca.jakim trzeba byc czlowiekiem, zeby w taki sposob obrazac kogos, kto nic zlego wam nie zrobil?nie wystarczy kulturalnie napisac, ze seks tak szybko po porodzie to zly pomysl i juz?czy kulturalna wypowiedz bez obelg przerasta wasze mozliwosci intelektualne?

Gość gość
Ja pierdole. Ja to po porodzie w chuj czasu ledwie sikałam i srałam, ledwie łaziłam, na dupie nie dało sie po ludzku usiąść a tej już sie dupcyć chce. Co za królica. Horror. Zeby ci te zawiasy nie strzeliły ty młóckarko. Straszne babsko. Cyborg nie kobita. Do burdelu w krajach 3 świata idź. Tam sie spełnisz. Bedziesz mieć seks 24 na dobe

Gość gość
Ja też miałam ochotę się kochać ze swoim facetem 3 tygodnie, co w tym dziwnego? Tyle, że sie bałam mimo ze nie miałam żadnych obrażeń. Ale go kocham i naprawdę tęskniłam.

Gość gość
miało byc oczywiście 3 tygodnie po porodzie :D hehe

Gość gość
Lepiej jeszcze poczekaj niech wszystko się zagoi i dojdzie do siebie. :)

Gość gość
"Straszne babsko, cyborg nie kobita" - nie, niemoto. Autorka jest po prostu zdrowa i normalna a ty albo ochoty na seks nie masz albo g...wno wiesz o porodach i o tym ze u zdrowej kobiety to nie zmienia ochoty na seks bo dziecko nie jest jedynym sensem jej życia. Zazdrościsz jej ze nie daje mężowi z przymusu tylko z własnej woli; bo ty się pewnie kochasz raz w tygodniu lub miesiącu niemoto :D pozdrowienia dla kumatych, reszta niech jedzie na ręcznym. Co dziwnego w popedzie seksualnym ty ciemna pało glupawa? Do swojego stacja tez takich słów pewnie używasz a potem ten cie zdzieli w ryj aż zęby zbierasz pid piecem i dobra jest :)

Gość gość
* stacha swojego. Menelko. Wal się na ryj. Zazdrosna menda

Gość gość
19:54 to ze ty jesteś melepeta i dno to nie znaczy ze każda. Ja jestem wysportowana i autorkę rozumiem Takie osoby szybciutko dochodzą do siebie. A nie takie grube kobyly jak ty. Nie mogłaś szczac miesiącami? No bo ci konował wiejski poród odbierał i zszyc tez dobrze nie potrafił ale nie każdy rodzi na polu wśród buraków. Są jeszcze szpitale na poziomie, krowo gruba i niesprawna. Agresywna do tego. Czyżby brak bolca hahahaha

Gość gość
Jasne bo zaraz uwierzę że od razu po porodzie 2 - 3 tygodnie i się chce seksu. Serio? Bzdura.. Nie znam takiej co zamiast zajmować sie dzieckiem i czekać aż dojdzie ciało do siebie tzn macica i szyjka nie tylko pochwa- od razu myśli o seksie.. Co za brednie..