Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzetka

Facet który wie że koleżanka go kocha

Polecane posty

Gość gośćzetka

a on jej nie, ale znają się dość długo, skończy kolegowanie się, odsunie, czy raczej nie zrobi nic? Jak myślicie?

Gość gość
zalezy z kimś chcesz się łajdaczyc. nie wyciągaj łap po żonatych, księzy, bo ręka Boska dotknie...

Gość gość
a co powiedziałaś mu, że wie...czy se uroiłaś...skoro wie, to jakby cię chciał to by se ciebie wziąl, a tak ma cie w doopie i po co sobie tą mózgownice zawracasz...

Gość gość
jak mądry to skończy kolegowanie! skoro ciebie nie kocha to juz nie piokocha...miej ty trochę szacunku do siebie samej. Kogo kochasz ? wolnego czy żonatego? Podzielam to, co wyżej - nie wyciągaj łap po żonatych, a uczucie ukryj, bo nie jestes jedyna na tym świecie...

Gość gośćzetka
Nie jest zajęty. Ale widzę, że tu sami "wróżbici" - zadam to pytanie przyjaciółce, będzie szczerzej, i bez błota. Pozdrawiam

Gość gość
taa. nie jest zajęty...

Gość gość
Ja jestem/byłam w takiej sytuacji. On niezajety. JUŻ trzeci rok się męczymy. Czasem napiszę mu że tęsknię, wtedy on się przejmuje. Generalnie nauczyliśmy się z tym żyć.

Gość gość
o wy baby kłamiecie, dla was niezajęty = ksiądz, wstrętne ropuchy!!! nie mają gdzie szukać tylko tych księży bałamucą k....!!!! xxx Ta niezajęty i nic nie robi, działa w zawieszeniu - tak jakby był żonaty...co ty nie powiesz kłamczucho obrzydliuwa!!! normalny facet się określa a nie latami zwodzi kogoś, tak robią tylko księża, wiem...kłamczuchy wstrętne....ropuchy obrzydliwe świeckich już brakuje???

Gość gość
właśnie, facet niezajęty i zwodzi...to bardzo ciekawe...pewnie, że kłamią! zwykła rozmowa sporo wyjaśnia, ktoś przyjmuje do wiadomości, ze nic z tego nie będzie i nie ma...naprawdę nie wiem po co ktoś trwa w tym 3 lata...pachnie kłamstwem! x a co autorki głupia jestes i tyle...na co liczysz, ze cie pokocha...facetowi, kobiecie - którzy nie kochają widok czujących miętę nieco przeszkadza i zabiera spokój więc wolą takich unikać...oni staja sie uciazliwi.