Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Ta cała Mariolka chyba nie ma tam żadnej koleżanki po tych wszystkich wypowiedziach. Mnie dziwi czemu ludziom którzy chyba nikomu nie jadą jedzie i sieje jakieś plotki. Kiedyś wszedłem a tam była jakaś konwersacja dotycząca połowy duetu robiącego kabaret (bez nicków specjalnie piszę) że pół rodzinnego miasta coś tam. Co ta osoba jej winna.

Gość gość
muszla, wioleta 40 adrianmagda nazawsze z wami to kupa mułu

Gość gość
jezeli to plotka?to osoba,ktora ja roznosi ma totalnie zryty beret.Niby skad Muszla ma wiedziec co z Beti?

Gość gość
Ten zb to dnoooo

Gość gość
i co taka cisza...

Gość gość
bez przesady, ta fifi to może cycki ma, ale twarz ma jak trans....facet

Gość gość
AdrianMagda jeszcze niedawno jechali po Fifi i opowiadali,ze ja Pomidor bije,nawet Adrian ze swojego konta pisal,ze Pomidor to damski bokser i nie ma do niego szacunku......a dzisiaj na transmisji u Fifi pelna zgoda.Ludzie honoru nie maja .....fifi pluja na Ciebie i Pomidora a Ty za pare tygodni mowisz,ze deszcz padal.

Gość gość
Tu cisza i na kamerkach tez cisza,pare kredyciar,Rysiek i sekcja trzepaka

Gość gość
Sebaki 79 wy zazdrosne pasztety.sebakowa jak obciąga to on ma minę jak by tam za kare był.zazdroszcza mamie bo nawet jak ona c****o pokażę to nikt nie chce oglądać.wole kr mamie na imprezy dać niż sebakowej.wez kobieto się za siebie bo straszysz.

Gość gość
gość dziś Brawo!!!

Gość gość
Znam z widzenia sebka i renie moja znajoma jest ich sąsiadka.jesli będę się tak panoszyć ich córka się dowie co robią na kam gdy ona śpi lub nie ma jej w domu.to ludzie zawistni z natury i nieroby.kto chce ich adres?

Gość gość
Sebek do roboty by się wziął a nie zachowuje się jak alfons.Swojej kobiecie każe pokazywac cycki by mieli na rachunki.Screnny pójdą do szkoły córki to szybko uciekną ze zbiornika;)

Gość gość
ale wy jestescie zy****i OMG !brakuje wam na zb wejscia na goscia co szuje?dzieci,szkoly,opieke mieszac bo sie kogos nie lubi,a niby to portal dla dorosłych!tu powinny byc przeprowadzane badania psychiatryczne zanim sie załozy konto,daje glowe ze 95% by miala zakaz zagladania na takie portale.Wlasnym szambem sie zajmijcie !

Gość gość
urwa ! wioleta_40 szczena, czy ty do szkoły chodziłaś ??? chyba specjalnej, takie byki walisz i piszesz bez sensu zdania

Gość gość
co robia rodzice gdy corka spi !! a co maja sex uprawiac przy niej czy razem z nia??!! wy dekle ! doroslym mozna robic co sie chce bez udziału dzieci i mozecie ich pocalowac w du...! konfitury !

Gość gość
Pewnie że mogą ale trzeba się liczyć z tym że jeśli pieprzysz się na kam dla 2zlotych to może to wyciec....ot różnica konfigurowanie spleśniała.

Gość gość
kazdy dorosly sie z tym liczy,decydujac sie pokazywac na kamerce,wyciec a bezczelnie doniesc to sa 2 rozne rzeczy

Gość gość
bmg pije u lenki, czyli ne płacze, beti zyje :)

Gość gość
A ja się zastanawiałem co ta Wiolka ma z zębami:P:P a to szczena z NFZ:P

Gość gość
no szczena masakra :) klepie jak rozmawia :) no i zapadnięte wary ma :)

Gość gość
oby jakiemuś facetowi szczena nie zawisła na uju hahahhahahha na klej dobry niech zbiera :)

Gość gość
Mariola weź już przestań z tymi zębami sama masz nie lepsze....

Gość gość
a ja wam powiem ze nie nadążam już za tymi aferkami,ostatnio gdy tu zajrzałam jedna z drugą nie gadała i robiły sobie jazdy...dziś widzę psiapsiólki heh..i jaka ja byłam mądra , że za nikim nie obstawa łam,bo obie znam,najlepiej odbić od afery w uj na bok i poczekac co bedzie dalej...a podpuszczali mnie ohoho...ze ta na mnie mówiła to,a druga tamto...olałam to sikiem prostym,nie dałam sie sprowokowac i dzis wiem,ze bylam w uj rozsadna , brawo JA !

Gość gość
to ta beti żyje czy nie, bo nie wiem czy na zborze na wieniec zbierac;)

Gość gość
brawo Ty a one niech dalej sie grzebia w tym bagnie,,,,,,odbic to jedyne rozsadne wyjscie.

Gość gość
dokladnie,ja tylko wysluchiwalam zali,i zostawialam dla siebie,bo po uj przekazywac i siac wiekszy ferment jak teraz jest ok.Ja bym dzis była kim? no logiczne...

Gość gość
wioleta jesteś żałosna, latasz po kamerkach i się żalisz hahahha babo chłopie

Gość gość
Swoje zdanie trzeba miec i swoj honor nawet bywajac na tak glupawym portalu,nie rozumie jak mozna w jednym tygodniu jechac po sobie i to ostro na ogole a w nastepnym cwierkac sobie.Zero realnego zycia maja tylko te znajomosci ze Zbiornika,kloca sie,wyzywaja a potem buzi hahah,zenada

Gość gość
NN znowu w tej czarnej szmacie hahaha bieda oj bieda pani prezes ;p i bęben schowany

Gość gość
Niebanalna ma do perfekcji opanowane kamuflowanie worków tłuszczu.brawooooooo można? Mozna