Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
One z zawisci umra przez ta Mame a niech sie laska bawi i stroi mloda jest.Nikogo nie zmusza do darowizny ,a ze troche ubarwia rzeczywistosc?Wszyscy o tym wiemy a i tak cos damy od czasu do czasu

Gość gość
BMG opowiadala jakis czas temu,ze Lenka pracuje u Janka na miesnym i jak to Janek ma dobrze i ekspedientke ma i loda mu tez zrobi.

Gość gość
nie_twoja następne sfrustrowane niesczęście he he

Gość 79sebak
Przepraszam ja zony nie wystawiam na sprzedaz jak niektórzy tu swoje zony oddaja,a to jest z tego co wiadomo portal erotyczny to czemu obrazacie dziewczyny co nagie sa niech sie pokaza te co tu pisza ,a nie krytykuja kazda kobieta jest inna jedni wola chude jedni z cialkiem a co do kredytow nik nie zmusza do dawania nie nie pisze kurwa dawaj kr bo jak nie to wypitalac z transmisji,milego dnia

Gość gość
Lenka z dziecmi wycieczke odbyla za nawowa BMG.Ona ta Lenka wszedzie sie wyciera bo ma wtedy ogladalnosc.Nie wiedzialy,ze Pan Pepsi raczej krotkie zwiazki......wyd......czy i do domu.A na nietrujacego loda moze zawsze wpasc do perfekcyjnej Katarzynki.

Gość klepiący konia konrat
Dajcie coś wincy o tych patologiach coś nowego bo ile można o jakiejś wiolecie czy bmxach czytać. Ja chce jakieś pikantne szczeguły z tego co na kamerkach i skończcie z nieboszczykami

Gość gość
Ryskowa lepiej by obiad Rafiemu zrobiła to by szybciej wytrzezwial. Zaprosiła chłopa i trzymie go o kawie. Wstyd!!!

Gość gość
79sebak dziś Mam wrażenie,że bardziej przekonujesz siebie jak Nas.Jestes alfonsem taka jest prawda. A argument,że my nie pokazujemy więc pewnie jesteśmy brzydkie jest średni:P

Gość gość
Portal erotyczny ......to nie znaczy,ze za 5 zl zona pokazuje c**e a za 20 loda Ci robi ku uciesze jakis trzepakow.Wez sie ogarnij i nie pisz bzdur bo z kazdym postem sie kompromitujesz coraz bardziej

Gość klepiacy kona konrat
Jak ma zrobić jak może garkuw nie ma? Albo ma tylko światło w loduwce. Dobrze że bimber jest

Ja tam sie cieszejak mi jakaś za 20 kr coś pokaże bo znowu mogę konia klepać więc jest ok oby tak dalej. U jednak u Ryśków na bogato żubry nawet mają a nie bimber na melinie. Też tak chce!

Gość gość
nie-twoja babcią została i się tego wstydzi

Gość gość
Sebak tutaj nie możesz dać bana...i nagle zdziwiony jesteś co ludzie o was tak na prawdę myślą. Do tej pory czytaliście tylko trzepaków którzy aby zwalić napiszą wszystko.Nawet to,że twoja żona jest atrakcyjna.A przecież sam wiesz,że nie jest:)

Gość gość
gość dziś brak słów jakie debilki to na bank alilach coś albo inna z tej zazdrosnej bandy

Gość klepiacy kona konrat
A co monitor opluleś tak mocno ze sie z kolorowego czarnobiały zrobił?

Gość gość
zaprosila by ryskowa tego rafika na obiad chociaz do baru mlecznego, stawial im piwsko przeciez, RYSKOWA NIE MA CI WSTYD ????? !!!!!! TY DAMO !

Gość gość
Rano tego rafika wywalała z tej nory a teraz siedzą jak gdyby nigdy nic.

Gość gość
czarny_diament to lostra

Gość gość
najpiekniejsza to lolita, jak ostatnio szczene sztuczna myla to mozna bylo rzygac na ten widok

Czy lostra sie rneła na wizji? Jak nie to szkoda o niej pisać bo nie mam przy czym konia klepać. Dawajta tylko o takich co sie rnyły na wizji prosze albo opisujta ze szczegułami jakieś patologiczne akcjie tylko nie u wielorybów

Gość gość
wezcie prze stancie o lostrze wytrzeszczu po mefedronie :) co to ona za pieknosc no bez przesady

Gość gość
Wiola i Mariola z porzytkiem dla polskiej ortografii i gramatyki,opuscily nasz watek.Teraz sobie ublizaja,kazda na swojej kamerce.I ktos powie,ze my jestesmy hejterami?My tylko wymieniamy poglady o tym co oni robia i pisza na kamerkach.

Gość gość
przepraszam oczywiscie,ze z pozytkiem

Mama92 to Iza G, znana z oszustwa na Su i Zbiorniku. Sam się naciąłem i dałem kredyty nabierając się na wtedy kołnierz ortopedyczny:)

Gość gość
klepiacy konta wejdz na Zbiornik Tv i zobaczysz co to Ciebie interesuje

Gość gość
kto detektyw

Nabiera już ponad 3 lata w taki sposób, wszelkie fora pękają w szwach o niej. Jest vipem w Brandskoku takim klubie w Skokach koło Poznania oraz częstym bywalcem w explo koło Gniezna.