Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest, ze wychodzac z samolotu w Anglii wszystko staje sie kolorowe, ladne

Polecane posty

Gość gość
Ja bylem kiedys pod niesamowitym wrazeniem plu. Po kilku miesiacach w Anglii musialem "awaryjnie" wrocic na kilka tygodni do plu przez sprawy rodzinne. Musialem wrocic autokarem. Wiec jechalem nim przez pol Anglii a jak wjechalismy do plu to prawie sie poplakalem. Bo Anglia jest przepiekna w porownaniu do tego plowskiego syfu. A jak juz dojechalem do mojego miasta, wysiadlem i wszedlem do jakiegos parku. I wtedy przywital mnie widok ktory bingol gejuch by wrecz ubostwial - czyli lejacy menel z q**sem na wierzchu........ Prawie rzygnalem qrwa..... Co za plowski syf...... :/ kocham Cie UK!

Gość gość
W Harlow nadal atakują polskich obywateli a policja nic...

Gość gość
Hahaha wesele na 250 osob. Zastaw sie a postaw sie bo sasiedzi musza widziec. I jeszcze oszczedzac na dretwa popijawe. Hahahahaha

Gość gość
I opanuj autorze polska gramatyke skoro taki patriota jestes. Wychodzac z samolotu wszystko staje sie kolorowe oznacza ze wszystko co wychodzi z samolotu staje aie kolorowe.

Gość gość
Hahaha wesele na 250 osob. Zastaw sie a postaw sie bo sasiedzi musza widziec. I jeszcze oszczedzac na dretwa popijawe. Hahahahaha X Ojoj zazdrosc cie zzera osrusie ze nie masz tylu znajomych? Przeciez w twoim pokoiku nawet 10 osob to juz tlok:D W PL trzeba sie bawic. Hahaha! Kocham cie PL

Gość gość
Taaa zazdrosc :D raczej wspolczucie osrusie polaczkowy. A atakuja alkonow naje!banych co sami zaczepiaja i gnija na zasilkach. Nigdy przez 7 lat jak tu jestem zaden obcokrajowiec mnie agresywnie nie zaczepil, wrecz przeciwnie, obcy mowili "hello" i pytali co u mnie. Natomiast to polaczki naje!bane kilka razy cos szurali do mnie. :D poszedlem dalej i nie zwracalem uwagi ale podejrzewam ze na jednego strzala nawalone towarzystwo patologiczne, przez takich cweli mamy taka c*****a opinie za granica. Dobrze ze dzieki brexitowi wiekszosc poleczkowych alkoholikow wroci do plu gdzie ich miejsce. Kocham Cie UK!!!! :D

Gość gość
Cwel to ty osrusie. Gnij z tatra na dachu w domopodobnej ruderze. Haha! Kocham cie PL

Gość gość
Taaaa? Q za co kochasz pl.

Gość gość
Dobrze, niech tluka zarobkowych glupoli chodzacych w grupkach pomiescie I tylko po polskiemu gadajacych. Po lbie ich!!! :D