Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Collider

Dlaczego w małżeństwie się zawsze cierpi?

Polecane posty

Gość Collider

Na szczęście nie jestem w związku małżeńskim, ale mam w rodzinie osoby w długoletnich małżeństwach i przeraża mnie to, jak siebie traktują. Ciągle tylko awantury, docinki, pretensje, dyskusje o pieniądzach, warczenia na siebie, albo totalny brak odzywania się do siebie, milczenie. Czy małżeństwo zawsze musi wyglądać tak źle? Naprawdę należy zawsze cierpieć?

Gość gość
My się kochamy i nie awanturujemy się

Gość gość
Ale z ciebie tępa dzida Gryph.

Gość gość
Ja zwiazalam sie z prawiczkiem i jestesmy szczesliwi od 30 lat. Mysle, ze to jest sukcesem naszego zwiazku.

Gość gość
Nie uogólniaj. Jak ktoś jest chamem I prostakiem, to niezaleźnie od tego, czy jest w w związku małżeńskim czy partnerskim, zawsze będzie chamem i prostakiem.

Gość gość
bo to kara za grzech lenistwa. Jak sie komuś nie chce tyłka ruszyć i spierdzielać póki jeszcze czas to musi cierpieć.

Gość gość
gość wczoraj "My się kochamy i nie awanturujemy się" Ty krzyczysz a on słucha

Gość gość
gość wczoraj "Ja zwiazalam sie z prawiczkiem i jestesmy szczesliwi " Przynajmniej sie wysypiasz bo masz spokój w nocy

Gość gość
Noo...ja nie jestem w małżeństwie,ale w 5 letnim związku i cholernie mnie to męczy.Było kilka związków,po 3 latach rzucałam faceta.A ten jest najdłuższy i też chyba na tych 5 latach się skończy.Waliza i s*lam.

Gość gość
gość dziś "Przynajmniej sie wysypiasz bo masz spokój w nocy" Wysypiam się oczywiście :) Całą noc tego nie robimy mamy jeszcze sporo czasu dla siebie w dzień :P

Gość gość
Główną przyczyną takiej sytuacji są dzieci. Małżeństwa bezdzietne na ogół bardziej się kochają i lepiej do siebie odnoszą.

Gość gość
gość dziś "Główną przyczyną takiej sytuacji są dzieci. Małżeństwa bezdzietne na ogół bardziej się kochają i lepiej do siebie odnoszą." w imieniu Związku Przedszkolaków Polskich chciałbym ostro zaprotestować przeciwko tej pedofobicznej wypowiedzi. Jak zapanuje ogolnoswiatowa kolorowa pajdokracja to inaczej bedziecie spiewać.