Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trądzik

Polecane posty

Gość gość

Kto miał tak, że powiedział w końcu NIE Trądzikowi ? Ja codziennie mam z tym problem i zawsze przed lustrem mówię " Powiedz nie no powiedz nie dość odejdź " a trądzik nadal jest. Jak z nim walczyć ?

Gość Hujanin
Leczyłem to g****o, odkąd skończyłem 13 lat. Antybiotyki, tabletki, herbatki, pasty, żele, kremy, diety, dosłownie wszystko k****, można o kant d**y rozbić. Teraz w telewizji widuję masę reklam środków na trądzik i widzę stada zdesperowanych, naiwnych gości, którzy ładują w to kasę. Smutne, że wielkie firmy wykorzystują to, żeby na nich zarabiać. Z perspektywy czasu widzę, jak ogromny rozp*****l sieje ta choroba. Za młodu miałem taki pysk, że nawet nie znajdę słów, żeby to wyrazić. Wyglądałem jak mutant z Czarnobyla, jak jakiś p********y echinops z Wiedźmina. Jak się uśmiechałem, to z ryja leciała mi krew i ropa. I tak przez całe gimnazjum i liceum. Nawet nie wyobrażacie sobie, ile rzeczy mnie ominęło przez ten okres. Z nikim nie utrzymywałem kontaktów, siedziałem w zamknięciu i chciałem p*****lnąć się z dachu. Nie chodziłem na imprezy, wycieczki, nie miałem żadnych kontaktów z dziewczynami (zresztą trudno się dziwić, co?). Rodzice przepisywali mnie do kolejnych dermatologów, którzy doili kasę za g*******e efekty. Jedyne co mówili, to że mi współczują. Nawet nie chcę wspominać o komentarzach znajomych specjalistów „Umyj mordę mydełkiem codziennie wieczorem, ja tak robię i, o! Zdrowa buźka!”, „Co ty nie myjesz się?”, „Musisz sobie znaleźć jakąś dziewczynę, to hormony ci się uspokoją!”. I tak wysłuchiwałem przez lata. Byłem wrakiem, nie widziałem sensu życia, moja pewność siebie została w******** w dupsko bez mydełka. Ale na szczęście tutaj nie kończy się ta historyjka. W końcu ogarnąłem się, stwierdziłem, że skoro nie mam wpływu na moją mordę, to przynajmniej zbuduję sylwetkę jak Schwarzenegger. Zamknąłem się na siłowni na kilka dobrych lat. Dopiąłem dietę, wciągnąłem się totalnie, n*******lałem dzień i noc. I oto jestem po tych latach, wyglądając jak p********y Zeus, wcielenie Leonidasa. Odzyskałem samoocenę, syfy zeszły z ryja. Żyję normalnie, ale nikt nie odda mi straconej połowy życia. I to mnie w*****a. Pół życia straciłem na walkę z tym syfem, siedząc zamknięty w pokoju. PS. Jak czyta to jakiś gość z wysyfionym ryjem i ma podobny problem, to najważniejszą radę mogę dać – dieta. Tylko to pomaga w walce z tym gównem. Leki można sobie wsadzić głęboko w o***t.

Gość gość
Owszem zmiana diety daj***ardzo dużo.Odpowiednia pielęgnacja też.Ja dodatkowo przez okres trzech miesięcy stosowałam tabletki IQFACE.I na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że trądzik jest już wspomnieniem.

Gość gość
Każdy ma swoje sposoby na walke z pryszczami. Ja przetestowałam wiele rzeczy najlepsze z tego wszystkiego okazały się tabletki IQFACE.Dla mnie najlepsze.

Gość gość
WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!! WON reklamowe KUUUVRWWY!!!

Gość gość
ja zaczelam jesc czosnek (tylko trzeba go dobrze rozgrzyzc, nie polykac w kawalkach, bo tylko rozgryziony dziala), bakterie sie na niego nie uodparniaja, bylam w wielkiej desperacji i duzo mi to pomoglo. Najlepiej jesc na noc bo wiadomo, zapach :P i smarowalam twarz (te wulkany czosnkiem, tylko trzeba ostroznie), dodatkowo pijew wode z cytryna. i od czasu do czasu smaruje twarz cytryna, tez ostroznie, ja akurat nie mam wrazliwej cery ale kazdy ma inna (wit c pomaga usuwac toksyny). Plus maseczka z wegla (absorbuje zanieczyszczenia) i maseczka z blota z morza martwego (z rossmana). trzeba tez wykluczyc slodycze. duzo mi to pomoglo, pamietam ze przed jedzeniem czosnku mialam prawie caly policzek lewy w wulkanach i szyje ;/ a pozniej zaczelo sie poprawiac. moze komus pomoze

Gość gość
Ja miałam z tym okropny problem. Na szczęście zdecydowałam się na kilka zabiegów w http://lagunaestetica.pl/ i teraz moja cera jest znacznie lepsza.

Gość gość
Moim zdaniem warto iść do odpowiedniego gabinetu urody. Ja chodzę do http://www.esthe.pl/na czyszczenie i inne zabiegi, moja twarz wygląda coraz lepiej. :)

Bielenda wydala nowa serie kosmetykow do cery tradzikowej-dr medica tradzik, krem ma w skladzie kwas migdalowy, ktory dziala antybakteryjnie, a co za tym idzie dziala antybakteryjnie, lagodzi zmiany tradzikowe, ponadto azeloglicyna hamuje rozwoj bakterii odpowiedzialnych za tradzik. Takze mysle, ze po uzyciu tego kremu wkoncu bedzie mozna powiedziec "odejdz ode mnie", a tradzik poslucha :)

Gość gość
Hahaha,znowu srenda bielenda,czyli reklama. Tylko zawsze dopasowana do innej sytuacji. Wypad.!!!

Gość gość
Ja również stosowałam iqface osobiście i jestem jak najbardziej zadowolona z efektów jakie uzyskałam, a trądzik był moim przekleństwem od kilku lat i walczyłam z nium cały czas. Dopiero po iqface mogę powiedzieć, ze tym razem to ja pokonałam jego

Gość Basia89x
Trądzik dokuczał mi od ponad 4 lat... Już straciłam wiarę w to, że uda mi się odzyskać normalną, zdrową cerę. Każdy kto zmaga się z tym problemem wie, ile czasu i pieniędzy pochłania latanie po dermatologach, aptekach i testowania nie wiadomo jakich cudów na trądzik. Już miałam tego dość i postawiłam na Nonacne http://natradzik.milejdi.pl Poleciła mi go koleżanka, która zaczęła stosować ten produkt. Na samym początku byłam sceptycznie nastawiona do kolejnego “cudu”, ale pierwszy efekt zobaczyłam już po 3 dniach! Pryszcze zaczęły znikać. Dzisiaj mija 2 miesiąc mojej kuracji i efekty są naprawdę zadowalające. Zniknęły nawet te okropne zaczerwienienia. Polecam bardzo!