Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby lecą tylko na kasę

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio umówiłem się z dziewczyną z Tinder i zabrałem ją po prostu na spacer podjeżdżając autobusem, a jak zgłodniała to wziąłem do byle jakiej knajpy. Jako że jestem bogaty to nigdy nie pokazuję tego dziewczynom wiedząc że zaraz to wykorzystają dlatego udaję biedaka. No i tak jemy w jakimś dziwnym miejscu, ona taka zniesmaczona (jakby jej nie smakowało) i rozmowa zeszła oczywiście na pracę, pyta mnie czym się zajmuję, ja mówię że tym i owym, niech ona najpierw powie. No i mówi, że jest menadżerką w banku z taką wielką dumą jakby chciała pokazać że ja to dla niej za wysokie progi. Potem była uszczypliwa i chamska, że nie zabrałem jej w lepsze miejsce (hehehe) zjedliśmy i dopytuje ciągle co ja robię, strasznie nie lubię takich materialistek i w końcu mówię, że handluję nieruchomościami. Zdziwiła się i pyta czy z tego da się wyżyć to mówię jej, że nie narzekam. Poszliśmy dalej, jeszcze chciałem porozmawiać, ale ona już gada że musi chyba lecieć i poszliśmy na parking, okazało się, że też tam zaparkowała i tak podchodzi do swojego auta, zwykłego Citroena i z takim uśmieszkiem że ooo patrz co ja mam za auto. No to mówię, że spoko, odchodzę parę metrów do swojego Porsche bez dachu, normalnie pękła jej dupa jak to zobaczyła i nagle leci w mim kierunku i drze się, że chciałaby ze mną zostać ale ja w ostatniej chwili odjechałem. Jak ja nie cierpię takich kobiet, a najgorsze, że tak się zachowuje większość.

Gość gość
A potem się obudziłeś.

Gość gość
Ja nienawidzę ludzi, którzy oceniają innych z wierzchu. Mam kolegę, który wygląda dosłownie jak upośledzony, ale mi nigdy nie przyszłoby do głowy go negatywnie oceniać. Jest normalnym człowiekiem. A wiele lasek na pewno by go po prosty wyśmiało. Ja mam powodzenie i jestem uznawana za ładną, ale nigdy bym się tak wobec drugiej osoby nie zachowała. tak samo inny kumpel usłyszał od takiej 'eleganckiej' baby - 'jak wyprzystojniejesz to się możemy powtórnie umówić'. Baby są tak bezczelne, jeśli myślą, że są ładne albo nie wiem, dziane, że się w głowie nie mieści

Gość gość
Są różne kobiety. Ja chciałam tylko jby mnie kochał , szanowal i bym.mi wierny. Na kasę uwagę lecialam

Gość gość
Dużo jest takich dziewczyn.

Gość gość
autor ma rację, że większość kobiet leci na pieniądze.

Gość gość
A większość facetów w Polsce to miliarderzy.

Gość Rafał3449
baby są obleśne. Też dużo zarabiam ale mam dość tych materialistek. Postanowiłem prowadzić życie przeciętniaka, a pieniędzmi i luksusami się bawię gdy nikt nie patrzy. Jak poznam dobrą kobietę dla której nie liczy się pieniądz najwyżej wtedy jej pokażę całą prawdę o sobie. Póki co pieniądze trzymam na koncie lokacyjnym w Raiffeisen Polbank i tyle. Niech chociaż bank coś ma z tych moich pieniędzy.