Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halszka_O

Jaki rower kupic synowi?

Polecane posty

Gość Halszka_O

Sklepy przescigaja sie w ofertach, a ja nie mam pomyslu (ale budzet jest nie nieskonczony) jaki rower bedzie dobry dla mojego pietnastolatka. Wiem, tylko, ze niebieski bo taki lubi kolor. Ale o zadnych markach nie mam pojecia, ani o tym na co warto zwrocic uwage...

Gość KlodyPodNogi
ja slyszalam, ze dobre sa te Indiany, o ktorych teraz glosno. sama zaczne sie zastanawiac za pol roku jak bedzie komunia mojego szkraba;)

Gość moniczkka30
jak kolezanka wyzej - Indiany sa dobre. polskie. dostaniesz w media expert bodajze i pewnie jeszcze gdzies. najlepiej podpytaj sprzedawcow.

Gość gość
A zasłużył na ten rower? Dla 15 latka mocna konstrukcja bo bedzie robił tricki i byle guano rozleci się na pierwszej górce. Żaden milion przerzutek, stalowy łańcuch i pełna rama, nie teleskop.

Gość Doki89_
ja sie nie znam, ale wiem, ze w media expert sa rowery i mozna wziac na raty, wiec to moze byc ulga dla twojego "nie nieskonczonego" budzetu.

Gość Mandragora40
jakiego roweru bys nie brala, ubezpiecz go. to niewiele wieksze pieniadze, a wiesz jak to jest z pietnastolatkami...lepiej dmuchac na zimne. w tych wszystkich elektromarketach jest taka opcja wlasnie, ze ubezpieczasz od razu;p

Gość gość
ecobike elektryk jakiś mocny

Gość mama 14 i 5 latka
Polecam Ci wybrać coś z tego https://www.sporti.pl/pol_m_Rowery_MTB_Meskie-4179.html Kupiłam rok temu mojemu 13 latkowi rower właśnie z tego sklepu i do dzisiaj jest zachwycony i ja w sumie też widząc że rower jet w idealnym stanie naprawdę jakość pierwsza klasa. Jak dla nastolatka to właśnie trzeba wybierać najtrwalszy

Gość wiola438
Każde dziecko marzy o rowerze z różnymi gadżetami. Warto w ten sposób pomyśleć o rowerze składanym. Taką ofertę widziałam na: http://antymateria.com . Rower w ten sposób będzie wyposażony we wszystko co chcemy i wielkością dopasowany do dziecka. Jak dla mnie to najlepszy wybór.