Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

Powie mi ktos o co chodzi z tą liczbą 666?

Polecane posty

Ostatnio zdarzają mi się przypadki, gdzie zupełnie w normalnych sytuacjach pojawia mi się liczba z ta cyfrą. Pierwszy raz miałem u kumpla gdy byliśmy przy bankomacie, a on sprawdza stan konta a tam 1,666 funtow. Ostatnio drugi kumpel coś tam robił, ja byłem obok niego, też wyszła liczba 666. Wcześniej mi pare razy wychodziła taka liczba, no zdarzyło mi się co najmniej 5 razy, że widzę tę liczbę, ja chyba jestem opętany przez diabła. Najgorsze jest to, że nic złego mi się nie dzieje przez to, na filmach jakieś jedzenie ścian czy łażenie po sufitach, a ja jestem całkiem normalny i nie palę krzyży. Mówię zupełnie poważnie, to z tymi 666 to nie prowo.

Gość gość
to liczba niebezpieczna lepiej od niej z daleka

Gość gość
W Piśmie św. pisze, że to jest liczba szatana poszukaj w gool

No wlasnie jak mam się trzymać od niej z daleka, jak ta liczbe widze tylko gdy jestem z moimi znajomymi, drugi kumpel chyba obliczal w telefonie jakies działanie matematyczne, liczyl chyba hajs i wyszlo tez 666 :/. Ja mowie serio, po prostu wiemy, ze cos takiego się dzieje i nic więcej. Normalne. Nie wspomnę już gdy z kumplem który miał ostatnio 1,666 na koncie, o 2 w nocy gdy byliśmy u mnie leciał jakiś dron co swiecil na niebiesko jak radiowozy policyjne ja otwieram rolety bo mowie policja jedzie a tam zapiertala jakiś statek który nagle znika, jestem przeklęty.

to czemu z moimi znajomymi napotykamy tą liczbę w zupełnie normalnych sytuacjach? Pierwsza sytuacja to była taka, że z kumplem poszliśmy sprawdzić stan konta na karty, bo nie wiedzieliśmy ile jest na koncie, a mielismy isc cos zjeść, on patrzy a tam 1,666 i jakies grosze. No i tyle, przecież nie będę zaraz do psychiatry szedł ze mnie liczba 666 przesladuje.

Gość gość
przeciez ta liczba nic nie znaczy. Liczba szatana jest 616,poczytajcie troche. Pomylili sie przy spisywaniu ksiag i tak szerza ta glupote

No dziwne to jest, ze tak z dvpy się pojawiają takie liczby, mojego kumpla szczesliwa liczba to 23, i naprawdę wielu sytuacjach gdy byliśmy razem po 2-3 godzinach gadania o wszystkim nagle przychodzi ten moment, ze musi kumpel spiertalac albo ogolnie która jest godzina a tam albo 23:23 albo kvrwa 12:23 albo ostatnio do niego jade i na opakowaniu coconut water była data gwarancji do 23, takich przypadkow multum mielismy.

Gość gość
ja mam w peselu 666 :)))