Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juiolaa

facet bez jaj

Polecane posty

Gość juiolaa

Mój facet się mnie boi.Dziś zadzwownił do mnie przestraszony i powiedział że nie da rady przyjechać bo jest zmęczony po pracy, że mogę na niego krzyczeć, że mogę się obrażać, ale on nie przyjedzie. Mówił to takim przestraszonym głosem jak gdyby był małym chłopcem, któremu zaraz miałabym sprawić lanie. Jak facet może się tak zachowywać :o On ma 30 lat a boi się mnie jak małe dziecko. Nie krzyczę na niego nie robię mu awantur a taktuje mnie jak jakąś wiedzmę. Tracę powoli do niego szacunek :(

Gość gość
upupup

Gość prawictwo pospolite 152
czyli według ciebie facet z jajami , to taki , który zawsze daje sie kopać po jajach gdy jego kobieta ma na to ochotę tak? Czyli nadstawić jaja gdy kobieta ma okres hehe

Gość juiolaa
facet z jajami to taki który do mnie zadzwoni i powie ,słuchaj nie przyjadę do ciebie po padam ze zmęczenia, i ja bym to zrozumiała. A nie taki który wystraszony dzwoni i mówi że on nie może, żebym na niego nie krzyczała, żebym mu nic nie robiła, ale on naprawdę nie da rady. Mnie to obraża, bo traktuje mnie jak wredną jędzę.

Gość prawictwo pospolite 152
facet z jajami to taki na którym można się wyżyć gdy się ma wściekliznę macicy

Gość gość
Idzie sie nachlac z kumplami lub spotkac inna lala. Dzwonil wystraszony ze jego klamstewko wyjdzie na jaw.

Gość gość
co ten koleś na tym filmiku tak stęka ?

Gość gość
W ten sposób ktoś zwraca się do osoby, która nie jest normalna.