Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalijjaaa20

brak miesiączki

Polecane posty

Gość natalijjaaa20

zaczęłam od lipca pracę i od tego czasu bardzo mało jem,czasami tylko po powrocie z pracy zjadam tylko obiad i nic więcej,18 lipca współżyłam z chłopakiem bez gumki (nie doszedł we mnie),okres miałam mieć 28 lipca,ale spóźnił mi się o 2 dni i trwał tak jak zwykle przez 5 dni,teraz miałam dostać 30 sierpnia i spóźnia mi się już 4 dni. Czy możliwe,że jestem w ciąży? Dodam tylko,że przez to nie jedzenie schudłam ok 6 kg w ponad miesiąc,do tego strasznie zaczęły mi wypadać włosy i ogólnie ciągle czuję się zmęczona,czy to możliwe,że to przez nie jedzenie nie dostałam okresu? Nie mam żadnych objawów ciąży,pobolewa mnie tylko brzuch tak jak przed okresem,do tego mnie wysypało na twarzy jak zawsze przed nim.Co robić?

Gość gość
Sądzę , że to nie ciąża tylko Twój styl życia. Nie dostarczanie odpowiedniego żywienia i do tego praca również może wpływać na miesiączki. Może jakieś problemy zdrowotne związane z miejscem intymnym? Kup test za parę złotych i wykluczysz ciążę. Pozdrawiam

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Zaburzenia okresu mają tu związek z twoim trybem życia. Jedz więcej i dbaj o siebie, bo wyniszczasz swój organizm.

Gość gość
Stres robi swoje uwierz! Zaburzasz rytm organizmu. Nagle przestalas jesc normalnie, nowa praca. Moze anemia? Zrob sobie morfologie i bedzie wszystko wiadomo ! : )