Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz pije wino...

Polecane posty

Gość gość

czy powinnam narzekać-dobre pytanie . Związek małżeński ponad 20 lat i co od 2 lat mąż- renta cały dzień w domu, od rana piwo,piwo i piwo...,. No fakt rano mam śniadanie, obiad jest lub nie ma nie robi problemu, w domu nie robi nic, ale prace porządkowe wokół domu jest ok tzn. w tedy kiedy ma ochotę. I ta ochota właśnie brak jej do uśmiechu na twarzy , wieczny ponurak,wieczne niezadowolenie w sumie to nie wiem czego. Trudno jest m określić jego nastawienie do życia . Jest coś to jest nie ma to nie ma i tak co dzień. Mnie w tym wszystkim brakuje po prostu jego... Nie mam przyjaciela od serca ,bardzo i to bardzo skrótowo opisałam mój problem, potrzebuję z kimś pogadać Teraz piję wino ...

Gość 12 5 tys na reke
to porozmawiaj znim kobito a nie piszesz do obcych ludzi! Zyj troche kobieto

Gość gość
moje argumenty do niego nie docierają ...

Gość 12 5tys na reke
Cóz. Więc masz faceta, który popadł w monotonnie, stagnacje i pasuje mu jak jest. Widocznie w waszym związku nie dzieje się nic nowego i ma kompletnie wy...walone. W takim wieku juz niewiele możesz zrobic. Moge Cię pocieszyć jedynie, ze wiele takich małżenstw jest

Gość gość
Takiej odpowiedzi się obawiałam. Dzięki że ktoś odpowiedział:(

Gość Milky_
w innym temacie napisałaś to samo;)

Gość gość
po pierwsze nie jest to obojętne jakie wino pijesz . Najtańsze wino ciebie wykończy i wpadniesz w nałóg , gdyż alkohol w tych najtańszych jest dawno jeszcze w rozlewniach odparowany i sprzedany , a w to miejsce wlano spirytus z ziemniaków .