Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prowadzę podwójne życie.

Polecane posty

Gość gość

Na pozór jestem tzw.slodka dziewczyna. Właściwie byłam taka, jako dziecko i wczesna nastolatka a potem się zmieniłam. Moj oficjalny wizerunek jest taki: spokojna, sliczna blondynka, z sercem na dłoni,miła, nie wywyzszajaca się pomimo urody, mądrości czy sukcesów. Oficjalnie taka grzeczna dziewczyna,co dziewictwo straciła po 18 - stce, od alkoholu stronila, w szkole osiągala sukcesy, taka idealistka która chciała normalnego życia, dobrej przyjaźni i miłości. Nieoficjalnie - kluby nocne, alkohol i narkotyki, orgie to norma;mam sponsorow, czesto kilku naraz. A nawet kilku chłopaków do związku. Nawiązałam znajomości i zza kulis pociągam za sznurki,jak ktoś jest niewygodny pozbywam się go, oj dużo zła uczynilam i wolę o tym nie pisać. Nie mam wyrzutów, to wszystko sprawia mi przyjemność a jednak nie mam zamiaru się ujawnić. Ciągle lawirowanie trochę męczy ale jestem tak cwana ze udaje mi się i nikt się nie zorientował ;). CZUJE SIE Z******TA :P

Gość gość
ciekawe.

Gość gość
Nuda ja prowadzę potrójne życie.

Gość gość
Taka ostra suka z Ciebie że jak to czytam to mi k***s stoi. Chętnie bym Cię zerżnął jak zwykłą szmatę ( którą jesteś) i spuściłbym Ci się do tej twojej k***wskiej d**y. elo mordo

Gość gość
jakby nie ostatnie zdanie to jeszcze bym uwierzyła,ludzie którzy tak żyją mają inne odczucia

Gość gość
Moim zdaniem ta osoba rozpoczęła i zakończyła temat za razem:) Pustostan do umeblowania:P

Gość gość
Prowokacja! Bardzo zazdrościsz tej słodkiej dziewczynie oj bardzo. Co jeszcze napiszesz Pasztecie?

Gość gość
jakie to trzeba miec zdrowie ze by to wszystko przerobic alkohol narkotyki choroby weneryczne i jeszcze przy tym trzeba cały czas kombinować jak podwójny agent żeby to sie nie wydało. Ja jej bardziej wspoczuję niz zazdroszcze

Gość gość
To znaczy tak wygląda zajebiste życie wedlug ciebie. Powodzenia, może ci sie uda zrealizować te jakże ambitne i ciekawe fantazje.

Gość gość
Cwana , z******ta I nieszczęśliwa. Rzeczywiście jest czego zazdrościć..

Gość gość
Prowo 0/10