Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy wyslac meza pod podpaski czy moze lepiej kupic jutro samej

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie wiem czy to dobry pomysl aby wyszedl kupic podpaski. Mam troche waty wiec jak to sie zabezpiecze. Czy wasi facecie kupuja wam podpaski?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tak, m膮偶 bez problemu kupi mi w awaryjnej sytuacji tampony, a Ty chyba mo偶esz ruszy膰 si臋 te偶 sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A papier toaletowy w kamufla偶u kupujecie? Podpaski to normalny produkt. Wata ci przesiaknie i dopiero sie wstydu najesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja z reguly sama sobie kupuje takie rzeczy ale gdybym poprosila meza kupilby bez problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak maz c***a to kupi,normalny facet takich rzeczy nie kupuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak m膮偶 c**a to w艂a艣nie nie kupi, bo mi b臋dzie wstyd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*mu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Matko boska a tw贸j m膮偶 my艣li 偶e jeste艣 po menopauzie? :o Tak samo jakby艣 wstydzi艂a sie wys艂a膰 go po papier do d**y bo przecie偶 b臋dziesz nim wyciera膰 obsrane dupsko :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem w czym ty widzisz problem, to normalna rzecz, gorzej jakbys tanie wino potrzebowala ;) m贸j m膮偶 jak nie mam a jedzie do sklepu to kupuje wszystko, tampony, podpaski i skladki... Jak urodzilam to kupowal nawet podpaski poporodowe i majtki jednorazowe, zadne z nas nie widzi w tym nic zlego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pielucho-majtki ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j kupi bez problemu, tylko musz臋 mu da膰 dok艂adne wytyczne, inaczej przywlecze mi jaki艣 najta艅szy szajs, bo dla niego podpaska to podpaska i ju偶. W sumie trudno mu si臋 dziwi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co za r贸偶nica kupi膰 podpaski czy np waciki do demakija偶u. Przecie偶 on makija偶u nie zmywa wi臋c nie mo偶e kupowa膰 wacik贸w?! Tylko poszukuj mu w internecie tych konkretnych podpasek bo na rynku jest tego tyle 偶e si臋 mo偶e pogubi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wam to ciurkiem leci baby czy ino si臋 s膮czy po trochu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 jak maz c***a to kupi,normalny facet takich rzeczy nie kupuje. x No tak, bo nic co ludzkie nie jest mu obce. Tylko, 偶e to ludzkie, to wydzieliny intymne przy stosunku. Inna babska fizjologia, to ju偶 kosmos. Daj se siana co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy Tw贸j m膮偶 to jaki艣 sebix i jak inne sebki zobacz膮, 偶e kupuje co艣 opr贸cz fajek i browara, to b臋dzie spalony na osiedlu? Bo je艣li nie, to nie rozumiem Twoich rozterek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na kwadracie go 艣miechem zayebi膮 ch艂opaki jak si臋 wyda !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po podpaski nie zdarzy艂o mi si臋, mam blisko sklep wi臋c wola艂abym sama wyskoczy膰 偶eby nie kupi艂 jakiego艣 badziewia. Zreszt膮 zawsze kupuj臋 na zapas. Jak by艂am w ci膮偶y i m臋czy艂y mnie wymioty przez pewien czas w og贸le nie robi艂am zakup贸w. Wtedy razem z innymi rzeczami m膮偶 kupowa艂 wk艂adki. I nawet kupi艂 takie, o jakie prosi艂am :-) Z tym, 偶e wybiera艂 najmniejsze opakowania 偶eby nie rzuca艂y si臋 w oczy :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla nas to nie problem,m贸j mi kupuje tylko i tak wole isc sama bo on zawsze dzwoni i wymienia mi jakie sa mimo ze mu powiedzia艂am jakie ma kupic ,nie ogarnia ze trzeba na cztery kropki ze skrzyde艂kami night tylko szuka mi jakis lepszych. Wczoraj np kaza艂am mu kupi膰 wk艂adki hig bella zwyk艂e za 1,99,on nawet nie wiedzia艂 co to jest a ja by艂am wy艂膮czona i kupi艂 mi careffree za 7 z艂 do string贸w takie cienkie i ma艂e 偶e masakra,ale jaki dumny by艂 偶e kupi艂 lepsze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie mo偶esz mu dac opakowania po podpaskach albo w necie mu pokaza膰 co ma kupic skoro jest taki niekumaty w tym temacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j bez problemu kupuje i to jeszcze zawsze pyta jak膮艣 babk臋 z obs艂ugi o porad臋 :) serio kiedy艣 wys艂a艂am go po jakiekolwiek podpaski byle by ze skrzyde艂kami i du偶e (na noc) przywozi i m贸wi 偶e pani mu doradzi艂a always. On w sklepie przy du偶ej kolejce o test ci膮偶owy prosi "bo 偶ona si臋 mu co艣 dziwna wydaje" he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo偶e przenaj艣wi臋tszy, naprawd臋 mo偶na mie膰 takie problemy? :/ a jak prezerwatywy kupowa膰 to te偶 wstyd? a lek na zaparcia? dla mnie problem z kupowaniem czegokolwiek co jest legalne s膮 kompletnie nie偶yciowi. Za to fajek to ju偶 si臋 kupowa膰 nikt nie wstydzi a to troch臋 patologi膮 zaje偶d偶a akurat :/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j te偶 kupowa艂 testy ci膮偶owe, wk艂adki laktacyjne, majtki poporodowe, a nawet laktator kupi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j kupuje mi tampony, jak pierwszy raz kupowa艂, to tyko dzwoni艂 do mnie w sklepie, jak by艂 przy tej p贸艂ce i pyta jakie, bo jest kilka r贸偶nych firm i rozmiary mini, normal itd :P P贸藕niej jeszcze z 2 razy kupowa艂 i ju偶 wiedzia艂 jakie :) Ale zazwyczaj staram si臋 mie膰 kilka opakowa艅 na zapas i uzupe艂niam, 偶eby nie by艂o sytuacji, 偶e nie mam jak ju偶 okres dostan臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy tak serio? Z jakich艣 wsi jeste艣cie, 偶e si臋 tak wstydzicie czy co? Mi nawet nastoletni brat lub ojciec kupowali jak z nimi mieszka艂am i jak jechali na zakupy. Zar贸wno tampony, jak i wk艂adki, jak i podpaski. Przecie偶 to jest produkt jak ka偶dy inny. Kto艣 da艂 dobry przyk艂ad z papierem toaletowym. Te偶 si臋 powinny艣cie wstydzi膰, 偶e sracie i tylko cichcem przemyca膰.

Udost臋pnij ten post